Електробритва Philips S5250/06

Код товару: 882673
Немає в наявності
  • Інформація по Philips S5250/06
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Нідерланди
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: S5250/06
  • Вага: 0.42 кг.
  • Габарити: 7x25x16 см.
  • Короткий опис:

    Роторна, Сухе + вологе гоління, 3, Від акумулятора, триммер, швидка зарядка, Можливість вологого чищення, Індикатор залишкового заряду акумулятора, Рухома бриюча голівка, Швидка 5-хвилинна зарядка дозволяє здійснити 1 сеанс гоління, синій

Опис Philips S5250/06

Електробритва PHILIPS S5250 / 06

Оцініть гранично чисте гоління без порізів і подразнень з електробритвою PHILIPS S5250 / 06 з лінійки Shaver Series 5000. Оснащена високоефективною бриючої системою ComfortCut, вона подарує в 10 разів більш комфортне і безпечне сбривание щетини в порівнянні з традиційними моделями. Завдяки заокругленим краях ріжучих головок бритва м'яко ковзає по шкірі в будь-якому напрямку, не залишаючи порізів.

Гнучкість рухів. Незалежно рухаються в п'яти напрямках головки Flex, забезпечують максимальний контакт зі шкірою на будь-якій ділянці обличчя або шиї. Оцініть ефективне сбривание щетини за один прохід бритвою, що виключить ймовірність появи подразнень. Тепер навіть такі важкодоступні місця, як область під носом і підборіддя, не забиратимуть нерви і час при проведенні щоденної процедури гоління.

Бездротова робота. Підтримуючи роботу від акумулятора, електробритва PHILIPS стане ідеальним рішенням для ділових поїздок і подорожей. Тепер ви не будете залежати від обставин і зможете проводити щоденне гоління в будь-якому зручному для вас місці. Повний цикл зарядки протягом 1 години забезпечить до 40 хвилин роботи електробритви, чого вистачить приблизно на 13 сеансів гоління. При необхідності ви завжди зможете використовувати функцію швидкої зарядки. Уже через короткі 5 хвилин бритва буде готова для проведення повноцінної процедури сбривания щетини.

100% водонепроникність. Проводьте комфортне сухе або освіжаюче вологе гоління з використанням улюбленого гелю або піни. Спеціальне ущільнення AquaTec надійно захистить всі внутрішні елементи бритви від попадання вологи і дозволить використовувати її навіть в душі.

Сумний триммер. З легкістю завершуйте свій образ за допомогою безпечного для шкіри знімного триммера. Підрівнюйте лінію скронь або моделюйте вуса - PHILIPS S5250 / 06 стане вашим персональним стайлером.

Все під контролем. Особливий ергономічний дизайн моделі в комплексі зі спеціальними прогумованими вставками забезпечить впевнений захоплення і управління бритвою навіть в душі. Для повного контролю над PHILIPS передбачена система наочної індикації. Тепер ви завжди будете знати залишковий рівень заряду, а також необхідність очищення або заміни бритвених головок. Функція дорожньої блокування в свою чергу дозволить зафіксувати бриючу систему, виключаючи тим самим ймовірність її ушкодження під час поїздок.

Характеристики Philips S5250/06

Основні
Призначення електробритва чоловіча
Тип роторна
Тип гоління сухе
Особливості дорожнє блокування індикатор
Кількість головок для бриття 3
Додатково
Перемикання напруги автоматичне 100–240 В
Швидка зарядка ✔ 5 хв. для одного сеансу гоління
Тример ✔ регулююча насадка-гребінь
Плаваюча головка
Дисплей
Індикатор заряду ✔ LED
Водонепроникний корпус
Максимальне енергоспоживання 9 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування 0.1 Вт
Фізичні
Джерело живлення акумулятор Литий-ионный
Час роботи 40 хв автономної роботи (13 голінь)
Час зарядки 1 год