Електробритва Philips SP9860/13

Код товару: 1100807
Немає в наявності
  • Інформація по Philips SP9860/13
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Нідерланди
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SP9860/13
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 26x16x11 см.
  • Короткий опис:

    роторна (обертальна), сухе + вологе гоління, 3, від акумулятора, Колір - сріблястий

Опис Philips SP9860/13

Про головне
Легке ковзання для ідеально гладкого гоління, разом з електробритвою Philips SP9860/13 це стає можливим. Гоління волоски максимально коротко і акуратно, не пошкоджуючи чутливу шкіру. Зручна форма рукоятки, можливість використовувати в подорожах подарує вам комфорт і приємні відчуття.

Опис
Пристрій з 3 плаваючими головками, які рухаються в різних напрямках для м'якості і ковзання навіть при голінні тижневої щетіни.Спеціальная конструкція отворів і кілець дозволяє захопити максимальну кількість волосків за один прохід бритви і зменшити тертя. Просте управління з дисплеєм на передній поверхні рукояті. Мобільність і тривалість використання.

Переваги
Сучасні датчики визначають довжину волосків і автоматично адаптуються під ваші параметри. Пристрій працює безперебійно цілу годину і дозволяє не поспішаючи виконати гоління і завершити фінальні штрихи образу за допомогою вбудованого компактного триммера. Для швидкої зарядки акумулятора бритви та інших спільних пристроїв передбачено нове покоління зарядних панелей.

Багатофункціональність
З системою "Aquatec" ви зможете вибрати найбільш підходящий спосіб гоління. Сухе або вологе з піною і гелем, а водонепроникний корпус дозволяє використовувати пристрій навіть в душе.После використання головка легко знімається і для очищення її тільки необхідно сполоснути під водою.

Характеристики Philips SP9860/13

Система для гоління роторна (обертальна)
Призначення для чоловіків
Габарити упаковки 25.5 х 15.8 х 10.7 см
Вага 786 г
Вага в упаковці 1029 г
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3
Живлення від акумулятора
Тип акумулятора Li-Ion
Час роботи від акумулятора 60 хвилин
Час зарядки акумулятора 120 хвилин
Оснащення швидка зарядка
Леза NanoTech
Колір сріблястий