Электробритва Vitek VT-8269

Код товару: 968659
Немає в наявності
  • Інформація по VITEK VT-8269
  • Виробник: VITEK
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VT-8269
  • Вага: 0.3 кг.
  • Короткий опис:

    Сеточная, Сухое бритье, От сети / аккумулятора, дорожная блокировка, Индикатор зарядки, черный

Опис VITEK VT-8269

Сіткова система гоління
Електробритва Vitek VT-8269 - це пристрій, в основі якого лежить сітковий механізм гоління. При такій конструкції леза прикриті сіткою з перфораціями. Волоски потрапляють в них, де і відбувається зрізання. Такий вид бритв вважається максимально відповідним чутливій шкірі, тому що він не завдає їй дискомфорт. Імовірність порізатися також мізерно мала.
Дві бритвені головки
За рахунок двох бритвених головок пристрій набуває здатності більш продуктивно опрацьовувати ділянки з щетиною. Маючи 2 бритвених елемента, ця техніка ефективно економить ваш час і не терзає шкіру зайвим тертям.
Наявність триммера
Конструкція електричної бритви даної моделі оснащена тріммером. Таке доповнення дозволить акуратно і, в той же час, якісно обробити віскі, вуса, бороду - все зони, які потребують прискіпливого підходу. З подібним інструментом арсенал доступних бритві дій значно розширюється.
Здвоєне живлення
Зарядивши батарею повністю, у вашому розпорядженні буде 40 хвилин безперервної роботи. Щоб відновити заряд, буде потрібно 8 годин. Вельми зручно ставити бритву на зарядку в нічний час - тоді до ранку у вас буде техніка, повністю готова до роботи.
Світловий індикатор
На корпусі з індикатором, який сигналізує про необхідність підзарядки пристрою. Побачивши його, ви завжди будете знати, що прийшов час заповнити втрати енергії.
Дорожній чохол
У комплектації передбачений зручний дорожній чохол. Він вмешает в себе бритву і всі необхідні аксесуари. Служить запобіжником від зовнішнього впливу при зберіганні техніки.

Характеристики VITEK VT-8269

Производитель VITEK
Модель VT-8269
Артикул VT-8269
Система бритья Сеточная
Способ бритья Сухое бритье
Тип аккумулятора Ni-Mh
Время зарядки аккумулятора 8 часов
Оснащение дорожная блокировка
Питание От сети / аккумулятора
Время работы от аккумулятора 40 минут
Цвет черный