Электробритва Xiaomi Smate ST-W382 Black (629864)

Код товару: 1106864
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 629864
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 629864

Опис Электробритва Xiaomi Smate ST-W382 Black (629864)

Ідеально чисте і комфортне гоління
Електробритва Xiaomi Smate ST-W382 допоможе вам всього за пару хвилин привести себе в порядок. Завдяки компактним габаритам і бездротовій конструкції ви зможете користуватися бритвою навіть в дорозі. Пружна бриюча сітка із збільшеною площею контакту і гострі U-образні ножі з незалежною підвіскою забезпечують плавне і комфортне гоління без подразнення і мікроподряпин. Після процедури ваша шкіра виглядає доглянутою і гладенькою.

Незалежна підвіска IBS
Використання незалежної системи підвісок дозволило добитися плавного ходу ріжучих елементів: довгі U-образні ножі рухаються в протилежних напрямках, точно збриваючи кожен волосок, не залишаючи пропусків і не травмуючи шкіру.

Якісне сбривание за один прохід
Щоб добитися ідеального результату, вам досить одного точного руху. Електробритва Xiaomi Smate ST-W382 вже за один прохід начисто збриває щетину навіть на таких проблемних місцях, як підборіддя або шия. Оснащена міцною і пружною бриючої сіткою Sandvik Group зі спеціальним розташуванням отворів, бритва піднімає навіть тонкі і короткі волоски. Гострі, покриті спеціальним захисним шаром товщиною 55 мкм леза з кутом заточування 30° плавно і точно збривають кожен волосок, не травмуючи при цьому шкіру.

М"яке гоління без вібрацій
Завдяки унікальній запатентованій системі гасіння вібрації кожне ваше гоління буде не тільки якісним, але і комфортним. Реалізована в Xiaomi Smate ST-W382 демпферна система забезпечує різноспрямований рух ножів: середній ніж рухається в протилежному напрямку по відношенню до крайніх ножів. За рахунок цього вдається знизити вібрацію і робочий шум приладу до мінімального рівня.

Потужний двигун
Використання продуктивного японського електродвигуна з обертовим моментом до 7000 об/хв дозволяє поліпшити ефективність і якість гоління. Бритва плавно рухається по вилицях, щоках, підборіддю, вона легко справляється навіть з жорстким і неслухняним волоссям і залишає вже після одного проходу чисту і гладеньку шкіру.

Надійне кріплення
Ріжуча голівка бритви кріпиться до корпусу за допомогою потужного магніту. Вона має симетричну конструкцію, тому встановлювати голівку можна будь-якою стороною. Магнітне кріплення одне з найнадійніших, бо в ньому відсутні швидкозношувані деталі.

Простий догляд
Завдяки герметичності конструкції бритву можна мити під проточною водою. Корпус приладу захищений за стандартом IPX7, тому ви можете використовувати Xiaomi Smate ST-W382 як для сухого, так і для вологого гоління.

До 2 місяців автономної роботи
Потужний літієвий акумулятор дозволяє користуватися бритвою до 60 хвилин без підзарядки. Якщо в середньому один цикл щоденного гоління займає 1 хвилину, то це до 2 місяців роботи на одному заряді. Щоб поповнити заряд акумулятора, знадобиться стандартний кабель від смартфона. Час повної зарядки складає близько 1 години. Завдяки експрес-зарядці всього за 3 хвилини акумулятор відновить заряд на один сеанс гоління.

Характеристики Электробритва Xiaomi Smate ST-W382 Black (629864)

Основные характеристики
Тип сеточная
Вид бритья влажное/сухое
Наличие триммера нет
Очистка влажная
Система самоочистки нет
Питание аккумулятор
Время зарядки 1 ч
Быстрая зарядка нет данных
Время работы от аккумулятора 60 мин
Индикация уровня зарядки есть
Цвет черный