Електробритва Xiaomi MiJia Electric Shaver S300 Black (662174)

Код товару: 1106862
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 662174
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 662174
  • Вага: 0.1 кг.

Опис Електробритва Xiaomi MiJia Electric Shaver S300 Black (662174)

Ідеальний результат
З новою електробритвою Mijia Electric shaver S300 black гоління буде не тільки комфортним, але Й ефективним. Три бритвені головки з високоякісної японської сталі забезпечать ідеальну гладкість, повністю позбавляючи обличчя навіть від найменших волосків. Головки складаються з подвійного ряду лез і повністю повторюють контури обличчя, що дозволяє зрізати волоски прямо біля кореня. Така технологія забезпечить позитивний результат на кілька тижнів.

Водонепроникний корпус
Завдяки повністю водонепроникному корпусу IPX7, гоління можна здійснювати не тільки в кімнаті, але й у ванній або душі. Більш того, користувач може використовувати будь-які пінки чи гелі, роблячи тим самим процес видалення волосся ефективніше і комфортніше. Рідина не зможе потрапити всередину корпусу і пошкодити деталі, завдяки чому можна запобігти великій кількості проблем.

Автономне живлення
Підживлює роботу апарату вбудований акумулятор, який назавжди позбавить вас від незручних проводів. Акумулятор заряджається протягом 90 хвилин за допомогою невеликої зарядки, яка йде в комплекті. При цьому бритва може безперервно працювати протягом 30 хвилин, чого з головою вистачає для повноцінного гоління. Щоб розрядка акумулятора не була раптовою та несподіваною, вбудований індикатор завжди покаже наявність заряду і просигналізує про необхідність підзарядки.

Ергономічний дизайн
Зовнішній вигляд Mijia Electric shaver S300 black викликає виключно захоплення. Ідеально відполірований корпус в поєднанні з бездоганною формою та зручною ручкою робить процес гоління неймовірно комфортним заняттям. Приємною особливістю бритви є її компактні розміри та практично невідчутна вага. Вони дозволять легко транспортувати пристрій, поклавши його в невелику сумку.

Турборежим
Завдяки невеликому редуктору і шестерням різних розмірів, користувач має можливість легким рухом збільшувати швидкість обертання головок. Робиться це шляхом тривалого натискання на єдину кнопку на корпусі. Така функція дозволить швидше справлятися навіть з найжорсткішою щетиною, економлячи тим самим дорогоцінний час. Крім того, бритва "запам"ятовує" раніше обраний режим і відразу включає його при наступному використанні.

Комфортне транспортування
Щоб під час транспортування бритва випадково не активувалася, розробники обладнали її спеціальною функцією дорожнього блокування. Під час її дії короткочасне натискання на кнопку живлення буде повністю даремним. Про активацію функції дорожнього блокування вас сповістить невеликий індикатор на корпусі бритви.

Характеристики Електробритва Xiaomi MiJia Electric Shaver S300 Black (662174)

Тип роторная
Вид бритья влажное/сухое
Наличие триммера нет
Очистка сухая
Система самоочистки нет
Питание аккумулятор
Время зарядки 1,5 ч
Быстрая зарядка нет
Время работы от аккумулятора 60 мин
Индикация уровня зарядки есть
Цвет черный