Электробритва Xiaomi Soocas Linglang S3 Electric Shaver Red Soocas Linglang S3 Red

Код товару: 980692
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Soocas Linglang S3 Red
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: Soocas Linglang S3 Red

Опис Электробритва Xiaomi Soocas Linglang S3 Electric Shaver Red Soocas Linglang S3 Red

Електробритва Xiaomi Soocas Smooth Electric Shaver Ling Lang S3
Неймовірно комфортне гоління. Бритва розроблена спеціально для чутливої ??шкіри. Завдяки кільцям з унікальним мікрогранульованим покриттям бритва легко ковзає по шкірі для дбайливого і чистого гоління.
Гладке і комфортне гоління
Завдяки особливій конструкції леза Xiaomi Soocas Smooth Electric Shaver Ling Lang S3 зрізають довгі, короткі і прилеглі волоски максимально близько до шкіри, одночасно захищаючи її від пошкоджень. Спеціальні отвори точно направляють волоски, а леза акуратно зрізують їх, не пошкоджуючи шкіру.
Неймовірна гнучкість
Головки Xiaomi Soocas Smooth Electric Shaver Ling Lang S3 легко рухаються в 5 напрямках і точно повторюють вигини обличчя і шиї для більш комфортного гоління. Кільця мають унікальне покриття, яке створює м"який і гнучкий шар. Це забезпечує гладке ковзання бритви по шкірі обличчя і знижує ризик роздратування. Ідеально гладка шкіра.
Сухе і вологе гоління
Сухе або освіжаюче вологе гоління з піною, завдяки захисту IPX7, бритва повністю водонепроникна. Вона підходить як для сухого, так і для вологого гоління з гелем або піною, яке забезпечує додатковий захист шкіри. По завершенні просто відкрийте бритвені головки і промийте їх під струменем води.
Два місяці автономної роботи
Xiaomi Soocas Smooth Electric Shaver Ling Lang S3 оснащена акумулятором ємністю 800 мАг. Всього лише за 90 хвилин батарея заряджається на 100%. В автономному режимі електробритва здатна пропрацювати безперервно близько однієї години. При стандартному щоденному гоління близько хвилини, одного заряду бритви вистачить на два місяці роботи.

Характеристики Электробритва Xiaomi Soocas Linglang S3 Electric Shaver Red Soocas Linglang S3 Red

Основные характеристики
Тип роторная
Вид бритья влажное/сухое
Наличие триммера нет
Очистка влажная
Система самоочистки нет
Питание аккумулятор
Время зарядки 1,5 ч
Быстрая зарядка нет
Время работы от аккумулятора 90 мин
Индикация уровня зарядки есть
Цвет красный