Електрочайник Gorenje, 1,7л, скло, скло + нерж K 17 G K17G

Код товару: 464372
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje K17G
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: K 17 G
  • Код виробника: K17G
  • Вага: 1.55 кг.
  • Габарити: 22x24x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.7 л, 2200 Вт, матеріал корпусу - скло, Фільтр від накипу - є, Кришка - незнімна, нержавіюча сталь

Опис Gorenje K 17 G

Електрочайник Gorenje K17G — чудовий помічник на вашій кухні. Завдяки великій потужності нагріву можна закип'ятити 1,7 л води за порівняно короткий проміжок часу, що неабияк економить витрати на ранкове підігрівання води, особливо, якщо ви спізнюєтеся на роботу. Модель зібрана з використанням екологічно чистих матеріалів — скла та металу. Корпус виготовлений повністю скляним, тому можна цілком обходитися без індикатора рівня води та відстежувати наявність рідини через прозору бічну стінку.

Простота в користуванні та догляді
Незаперечною перевагою чайника є нагрівальний елемент, який забезпечує кращий контакт із водою і відповідно її закипання відбувається набагато швидше, ніж в інших моделях. Дно виготовлене плоским, тому воно легко очищається від накипу, що робить використання чайника безпечним для здоров'я людини. У носовій частині вбудований змінний фільтр, що легко миється під струменем холодної води.

Безпека та комфорт
Загалом можна сказати, що набір функцій, наявний у цьому чайнику, стандартний для більшості подібних моделей. Під час закипання води відбувається автоматичне вимкнення. У конструкції передбачена функція захист від перегрівання.

Електрочайник Gorenje K17G дуже зручно користуватися завдяки круглій підставці з можливістю обертання на 360 градусів. У підставці передбачений відсік для зберігання шнура в складеному положенні.

Така модель ідеально пасуватиме для чаювання й щирих розмов у великій дружній компанії. Крім того, безшнурова конструкція дасть змогу із легкістю перенести його до іншої кімнати або безперешкодно пересунути в будь-яку частину столу.

Характеристики Gorenje K 17 G

Об'єм 1.7 л
Споживана потужність 2200 Вт
Матеріал корпусу скло
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Фільтр від накипу є
Кришка незнімна
Обертання на 360° є
Захист від перегріву
Автовідключення при закипанні води є
Довжина кабелю 1 м
Встановлення температури нагрівання немає
Країна реєстрації бренду Словенія
Габарити (ВхШхГ) 24.2 х 23.8 х 21.8 см
Габарити в упаковці (ВХШХГ) 24.3 х 24.2 х 16.8 см
Вага в упаковці 1.1 кг
Тип звичайний
Індикатор рівня води зовнішній
Особливості світловий індикатор
Колір нержавіюча сталь
Вага 1.1 кг