Електрочайник Redmond RK-M216S-E

Код товару: 1114930
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RK-M216S-E
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RK-M216S-E
  • Вага: 2.156 кг.
  • Габарити: 26x23x17 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.7 л, 2000 Вт, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, пластик, Фільтр від накипу - незнімний, Кришка - незнімна, Smart-управління - є, білий

Опис REDMOND RK-M216S-E

REDMOND SkyKettle RK-M216S - сучасний електричний чайник-термос, яким можна управляти не лише вручну, але і дистанційно через мобільний додаток Ready for Sky або за допомогою голосових команд асистентам Яндекс (Аліса) і Google (Google Assistant).


Вибір температури нагріву

Об'єм чайника - 1.7 літра. Щоб закип'ятити воду, M216S буде потрібно 2-3 хвилини. Також SkyKettle може нагріти воду без кип'ятіння - до попередньо встановлених 40, 55, 70 або 85 °C при ручному встановленні або до іншої температури з точністю до 1 °С при управлінні через додаток.


Управління зі смартфона

Додаток Ready for Sky відкриває додаткові можливості розумного чайника. Ви зможете не лише вибрати температуру нагрівання, але і:



  • встановити розклад роботи

  • в один клік з рецепта в додатку закип'ятити воду для вподобаного напою

  • встановити мелодійний будильник і, прокидаючись, запускати кип'ятіння води для ранкової чашки чаю або кави, не встаючи з ліжка

  • замовити чай з доставкою додому за допомогою вбудованого сервісу SkyMarket.


Автопідігрів

Повертаєтеся додому та вже мрієте про чашку гарячого чаю? Активуйте зі смартфона функцію підтримки температури води. Чайник нагріє воду та буде підтримувати її теплою протягом 12 годин. Навіть якщо ви затримаєтеся в дорозі, до вашого приходу вода буде готова для заварювання напою.


Адіабатний корпус

У розумного чайника подвійні стінки. Завдяки повітряному прошарку між зовнішніми стінками корпусу та вбудованою колбою, чайник відмінно утримує тепло. Закип'ячена вода остигає набагато повільніше, тому вам не доведеться вмикати чайник знову та знову.


При кип'ятінні зовнішні стінки чайника практично не нагріваються - ви не обпечетесь, навіть якщо випадково торкнетеся приладу.


Автовимкнення

Розумний M216S оснащений надійною контактною групою Strix®, завдяки її чутливим датчикам прилад автоматично вимикається при закипанні, що дозволяє уникнути зайвого пароутворення і випадкового розпліскування окропу. Датчики контактної групи можуть визначити і те, що в колбі недостатньо води, тому випадкові поломки від перегріву практично виключені. Також прилад вимикається при знятті з підставки.


Рецепти в додатку

Відкрийте вбудовану в додаток книгу рецептів, у ній зібрані правила заварювання унікальних чаїв і різноманітних напоїв. Сподобався один з рецептів? Запустіть нагрів, натиснувши кнопку старт і розумний SkyKettle нагріє воду для обраного напою. 

Характеристики REDMOND RK-M216S-E

Основне
Appliance Type: Electric Kettle
Kettle Power: 2200 Ват
Kettle Capacity: 1.7 л
Kettle Features: Rotational base Contact Group with Thermal Sensor Strix LED Indication Cord Storage Automatic Temperature Maintenance Smart Boil Remote Control (Ready for Sky) Sound Indication Bluetooth v4.0 Water Level Window Thermo Regulator
Колір: Білий
Kitchen Appliance Type: Electric Kettle
Protection System: Electric Shock Protection Class IOverheat ProtectionLid Lock SensorAuto Power Off when BoilingAuto Power Off when No WaterAuto Power Off when Removed from the Stand
Матеріал корпусу: ПластмасаНержавіюча сталь
Heater Type: Disk
Cord Length (m): 0.7 м
Аксесуари в комплекті: Посібник користувачаService BookletBase
Габарити та вага
Глибина: 230 мм
Висота (мм): 250 мм
Ширина: 150 мм
Номінальна вага: 1.1 кілограм
Живлення
Вхідна напруга: AC 220-240 В
Вхідна частота: 50 герц
Номінальна вихідна потужність: 1850 Ват
Максимальна Вихідна потужність: 2200 Ват