Електрочайник Viomi Kettle White (V-SK152A)

Код товару: 1111828
Немає в наявності
  • Інформація по Viomi V-SK152A
  • Виробник: Viomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: V-SK152A
  • Вага: 1.58 кг.

Опис Електрочайник Viomi Kettle White (V-SK152A)

Елегантний сучасний електрочайник Viomi Електрочайник Viomi V-SK152A - це не тільки розумний пристрій для кип"ятіння і підігріву води. Електрочайник укладений в стильний корпус з матового термостійкого пластика. Сталевий обідок на корпусі прикрашає прилад і робить його більш яскравим і сучасним. Внутрішня колба з харчової нержавіючої сталі відрізняється високою міцністю і прекрасно зберігає температуру води

Чотири встановлені режими
Крім призначеного для користувача режиму, який налаштовується в мобільному додатку, електрочайник Viomi V-SK152 має 4 режими, за допомогою яких можна отримати воду потрібної температури: для приготування дитячих сумішей, для каш, для чаю і для кави. В APP додатку ви зможете вибирати температуру в діапазоні від 40 до 90 градусів з кроком 1 градус.
Viomi V-SK152 отримав яскравий OLED дисплей, вбудований в ручку приладу, на якому відображається поточна температура води. Тут також розташовані дві зручні кнопки управління. Натиснувши на верхню кнопку, ви отримаєте окріп. За допомогою нижньої кнопки можна вибрати один з доступних робочих режимів.

Підтримка температури
Корисна і економічна функція зберігає температуру води незмінною протягом 12 годин, витрачаючи при цьому мінімум електроенергії - всього 0.5 кВт/год.

Характеристики Електрочайник Viomi Kettle White (V-SK152A)

Тип электрочайник
Потребляемая мощность 1800 Вт
Объем 1.5 л
Тип нагревательного элемента скрытый нагревательный элемент
Температурные режимы нагрева нет данных
Материал корпуса металл, пластик
Длина сетевого шнура нет данных
Цвет корпуса белый