Електрочайник Xiaomi Viomi V-MK152A (V-MK152A)

Код товару: 1047524
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi V-MK152A
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Viomi V-MK152A
  • Код виробника: V-MK152A
  • Вага: 1.4 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.5 л, 1800 Вт, нержавіюча сталь, пластик, Кришка - незнімна, 1.3 кг, Колір - білий

Опис Xiaomi Viomi V-MK152A

Потужний і практичний чайник Viomi
Електричний чайник Viomi V-MK152A допоможе вам почати ранок з улюбленого гарячого напою. Чайник має високу потужність 1800 Вт, він оснащений великим нагрівальним елементом, який всього за кілька хвилин здатний закип'ятити воду для чаю або кави. Його обсяг 1.5 літра дозволяє використовувати прилад не тільки вдома, але і в невеликих офісах.

Лаконічний елегантний дизайн
Зовнішня частина корпусу Viomi V-MK152A виготовлена ​​з якісного матового пластика. Використання в дизайні металевих елементів надає чайнику дорогий стильний вигляд. Прилад перетворить і пожвавить вашу кухню, він додасть в кожне чаювання ноту естетики і елегантності.

Зручна конструкція
Корпус Viomi V-MK152A має подвійні стінки. Внутрішні стінки з нержавіючої сталі сприяють швидкому закипання води. Зовнішні стінки з харчового пропілену надають приладу естетичний вигляд і служать в якості термоізоляції. Вода після закипання ще довго залишається гарячою, при цьому зовнішня поверхня чайника завжди зберігає комфортну температуру. Кришка приладу відкривається на 30 градусів для швидкого і зручного наповнення.

Точна шкала
На внутрішній стінці з нержавіючої сталі нанесена шкала, за допомогою якої ви зможете наповнити чайник тією кількістю води, яка потрібна в конкретному випадку. Так ви зможете економно розходувати ресурси і не витрачати енергію на підігрів зайвої води.

Захисні механізми
Прихований нагрівальний елемент не контактує з водою, це допомагає уникнути утворенню на ньому накипу і захистити прилад від порчі. Viomi V-MK152A захищений від включення без води. При включенні нагрівання спрацьовує ще один захисний механізм - блокування кришки.

Характеристики Xiaomi Viomi V-MK152A

Тип звичайний
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Особливості подвійна стінка
Об'єм 1.5 л
Споживана потужність 1800 Вт
Матеріал корпусу пластик
Обертання на 360° є
Кришка незнімна
Захист від перегріву
Автовідключення при закипанні води є
Вага 1.3 кг
Колір білий