Гірлянда Twinkly Smart LED Pro Strings RGBW 250, подвійна лінія, AWG22, IP65, (TWP-S-CA-2X125SPP-T) Smart LED Pro Strings RGBW 250, двойная линия, AWG

Код товару: 1081655
Під замовлення
6288 Грн
  • Інформація по Twinkly TWP-S-CA-2X125SPP-T
  • Виробник: Twinkly
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Smart LED Pro Strings RGBW 250, двойная линия, AWG
  • Код виробника: TWP-S-CA-2X125SPP-T
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 20x13x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип гірлянди - світлодіодна LED, Вид гірлянди - нитка, застосування - для вулиці, для приміщення, довжина - 12.5 м

Опис Twinkly Smart LED Pro Strings RGBW 250, двойная линия, AWG


Працює спільно з контролером TWPRO1500ETHP-BEU /купується окремо

Twinkly Strings – гірляндa generation II крім цього ще й дистанційно керована світлодіодна світлова гірлянда. Етo ефектне рішення не тільки для Різдва або Нового року, а для будь-яких яскравих подій. Яскраві, керовані (можна об'єднувати і синхронізувати кілька окремих гірлянд), Контролер освітлення з інтерфейсом WiFi і Bluetooth і зручний мобільний додаток для смартфона або планшета елегантно, вражаюче і легко відображають ефекти і анімацію на вибраному об'єкті розташування гірлянди. Додаток Twinkly пропонує заздалегідь підготовлений набір ефектів, готових для моментального відображення. У той же час, кожен з цветосветовая ефектів можна модифікувати або створити повністю свій, запам'ятавши його в онлайн галереї ефектів. Голосове керування Google Assistant і Amazon Alexa урізноманітнює використання гірлянди.

Гірлянда Twinkly може бути подовжена за допомогою таких же гірлянд. Більш того, різні гірлянди Тwinkly можуть бути синхронізовані і управлятися як єдиний ансамбль. Разом можна синхронізувати до 4,000 LED ламп або до 10 гірлянд. Потрібен лише хороший сигнал і покриття Wi-Fi в місці їх розташування. Але небувало ефектна композиція в підсумку виправдає все. За допомогою декількох видів гірлянд (Strings, Icicle, Walll, Cluster) і їх модифікацій з світлодіодами RGB, RGBW, AWW типи композицій численні.

Twinkly воліє називати свої унікальні світлодіодні продукти не гірляндами, а струнами, що по-англійськи Strings. Twinkly Strings – це революційні світлодіодні рішення, сучасним способом прикрасять квартиру або навколишній простір. Однак, незважаючи на мовні особливості звучання і тлумачення термінів, все ж час від часу будемо використовувати і термін «гірлянди», як контекстно-зрозумілий.

Twinkly – це нове покоління світлодіодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів, якими можна адресно керувати за допомогою контролера, в комплекті кожної товарної позиції бренду або з безкоштовного мобільного додатку. Розумна світлодіодна технологія Twinkly базується на власних численних патентах не тільки по відношенню до світла, але і в області розпізнавання образів, комп'ютерного зору, радіочастотних сигналів. Завдяки цьому гірлянди Twinkly нададуть прогресивного поштовху в світі декорацій житла та інших об'єктів, не тільки в різдвяний період, але і протягом усього року. Навіть асортимент"Інтернету речей" вступить в екстраординарної строкатості разом з продукцію Twinkly.

Безкоштовний мобільний додаток (для iOS і Android) пропонує галерею готових сценаріїв світлових шоу, небачених раніше. До цього ж є можливість їх редагування за бажанням, або створення власних і збереження їх в мобільній галереї для миттєвого або подальшого використання.

Управляти ефектами можна і без мобільного застосування, і навіть без смартфона, завдяки вбудованому контролеру, керуючи кнопкою прямо з нього.

Більш того, можна управляти ефектами і взагалі без локальної мережі. Тієї ж кнопкою контролера, або, що зручніше, зі смартфона, завдяки сигналу вбудоваваного приймача контролеру Bluetooth 4.0 і WiFi (b/g/n). В цьому випадку треба вибрати мережу, запропоновану контролером під ім'ям"Twinkly_xxxxx network" і по паролю, наведеними в інструкції коріствувача. Хоча з локальної Wi-Fi мережі і мобільним додатком, звичайно, можна отримати набагато більше.

Це буде Справжня система технологій Smart IoT і рішень Twinkly. Вона широко відкриє ворота для створення дійсно незвичайного! З додатком і з підключенням Bluetooth створити свої власні ефекти швидко і легко. Досить вибрати певні кольори, змінювати їх і просто малювати візерунок на екрані пальцем за покликом фантазії! Ефекти галереї легко переналаштувати, змінюючи швидкість, кольору та інші параметри.

Smart LED Twinkly Pro Strings 250 RGBW світлодіодні лампи в дві лінії по 125 ламп в кожній.

Характеристики Twinkly Smart LED Pro Strings RGBW 250, двойная линия, AWG

Також шукають різнокольорові
Тип гірлянди світлодіодна LED
Вид гірлянди нитка
Застосування для приміщення
Довжина 12.5 м
Кількість лампочок 250