Гірлянда Twinkly Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II, IP20, 1,5 (TWL100STW-BEU)

Код товару: 1118149
Немає в наявності
  • Інформація по Twinkly TWL100STW-BEU
  • Виробник: Twinkly
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II,
  • Код виробника: TWL100STW-BEU
  • Вага: 0.53 кг.
  • Габарити: 60x20x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип гірлянди - світлодіодна LED, Вид гірлянди - LED стрічка, застосування - для приміщення, довжина - 1.5 м

Опис Twinkly Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II,

Twinkly Line - сучасне кероване дистанційно розумне світлодіодне підсвічування для оздоблення домашнього інтер'єру. Twinkly Line надає користувачам творчу можливість створювати індивідуальне освітлення у всьому житловому приміщенні, ефектно підкреслюючи елементи інтер'єру чи строкато оголошуючи про власні ідеї та акценти. Це преміум-світлодіодна стрічка, готова до використання з коробки, з сотнею світлодіодних ламп типу RGB на міцній клеєвій основі зі зворотнього боку. Можлиіе збільшення довжини вдвічі, аж до 3м та, водночас, збільшення кількості ламп до 200шт з окремими продуктом TWL100ADP-B.

Line - незвичайний продукт, візуально це cтрічка, в якій LED лампочки розташовано одна за одною на відстані 1,5см. Проте у використанні це небачена керована преміум-стрічка, ефекти та якість світла якої вражають. Як і всі продукти Twinkly, новий домашній асортимент Twinkly (cерії Line, Flex. Squares) постачається із власною технологією маппінгу (Computer Vision) компанії Twinkly. За його допомогою користувач легко визначить точне положення кожного світлодіода, для подальшого використання цієї інформації для управління освітленням з мобільного додатку Twinkly (для iOS та Android) або Razer Chroma RGB для створення візуальних ефектів та синхронізації світлодіодів разом. Контролер Wi-Fi / Bluetooth та ультрасучасний додаток готові створити та показати дивовижні анімації легко та швидко. Twinkly Line RGB пропонує великий вибір приголомшливих ефектів, готових до відтворення та налаштування, а також повний доступ до онлайн-галереї, де нові анімації завжди доступні для завантаження чи створення власноруч. Найліпше Line підкреслює лінії, контури. Її в більшості випадків досить просто приклеїти її на чи під поверхнею прямою або кривою лінією.

Серія Twinkly RGB в серії преміальних продуктів Twinkly, іменуються як багатокольорова (Multi color). Має повний спектр RGB 16 мільйонів кольорів і відтінків для створення магічних композицій світла і кольору. Twinkly RGB видає революційно якісне яскраве, багате світло, це можливо завдяки запатентованим спеціальним конструкціям об'єктивів світлодіодів: матово-пласким корпусом для рівномірного дифузного сяяння без втрати виразності світла і кольорів. Джерело світлодіодного світла плавно переливається, адресно керовано на кожному светодиоде гірлянди або їх масиві при об'єднанні, підкреслює особливість атмосфери.

Twinkly - особливо ефектні преміум продукти, керовані як кнопкою на адаптері, так і з мобільного додатка Twinkly. В них кожен світлодіод управляється програмою окремо заради чудових ефектів. Мобільний додаток елегантно і легко відображає ефекти і анімацію. Twinkly пропонує набір ефектів, готових для моментального відображення. Кожен з ефектів можна змінити або створити свій новий. Голосове управління Google Assistant і Amazon Alexa (поки лише англ мовою) та Razer Chroma RGB урізноманітнює управління. З аксесуаром Twinkly Music Dongle (купується окремо) світлові ефекти синхронізуються з музикою.

Характеристики Twinkly Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II,

Основні
Тип Підсвічування
Серія Line
Кількість LED-ламп, шт 100
Тип лінзи матова дифузна
Діаметр 4.3 мм (лампа)
Довжина кабелю живлення 2 м
Довжина світлодіодної частини 1.5 м + 1.5м розширення продуктом TWL100ADP-B
Термін служби 30000
Відстань між лампами 1.5
Колір кабелю чорний
Адаптер вхід 220 В
Додатково
Особливості Bluetooth
Wi-Fi
IP20