Електрогрілка Beurer HK 70

Код товару: 1095459
Немає в наявності
  • Інформація по BEURER HK 70
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HK 70

Опис BEURER HK 70

Форм-фактор для сидіння
Електрична грілка Beurer HK 70 являє собою ідеально продумане пристрій, що використовується для комфорту, а також в лікувальних цілях. Дана грілка зроблена в форматі накладки на сидіння, яку зручно тримати в руках і підкладати під корпус, закріпивши на спинці стільця або автомобільного крісла. Зовнішнє оформлення у вигляді текстильного чохла виглядає привабливо, добре вписується в інтер'єр, не подразнює шкіру при зіткненні.

Температурні режими
Пристрій добре тим, що ви можете самостійно вибирати те, наскільки інтенсивно грілка продукуватиме жар. Маючи в арсеналі можливостей 3 варіанти температури, ви легко підберете рівень впливу в кожному конкретному випадку, при цьому не ризикуючи створити умови, в яких користувачеві буде некомфортно.

Автоматичне відключення
Система автоматичного відключення стала основою механізму безпеки, який здатний забезпечувати комфорт і спокій протягом всієї сесії застосування грілки. З огляду на, що вона працює від електричного джерела, виробник впровадив автоматичне завершення через 90 хвилин роботи, щоб попередити можливі наслідки перегріву і не спровокувати аварійні ситуації.

Максимально просте управління
Для того, щоб привести техніку в дію, вам досить лише натиснути на кнопку, яка виведена на передню частину пристрою. На ній є стандартна іконка "On / Off", яка відразу ж дасть зрозуміти, де знаходиться головний маніпулятор грілки.

Машинне прання чохла
Верхня частина з текстилю стала ідеальним рішенням не тільки в питаннях тактильні відчуттів і відсутність алергічний реакцій - це дуже зручно і для догляду. Її можна зняти, щоб випрати в машинці (температура обраного циклу повинна бути не вище 30 ° C). 

Характеристики BEURER HK 70

Призначення Для обігріву спини
Тип електрогрілка для спини
Колір сірий
Кількість температурних режимів 3
Швидкий нагрів так
Система захисту від перегріву так
Габаритні розміри, см 36 х 29
Можливість прання підкладки машинна, 30 С
Автоматичне відключення 90 хв
Робота від мережі так
Потужність 20 Вт