Розумна лампочка NiteBird NiteBird WB4 (RGB) E27 (WB4)

Код товару: 1440907
Під замовлення
404 Грн
  • Інформація по NiteBird WB4
  • Виробник: NiteBird
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: NiteBird WB4 (RGB) E27
  • Код виробника: WB4
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 10x10x10 см.
  • Короткий опис:

    тип цоколя - E27, форм-фактор - груша, споживана потужність - 9 Вт, 800 Лм, Колір світіння - різнокольорова, колірна температура - 2700 - 6500 К, Бездротовий інтерфейс - Wi-Fi, Особливості - віддалене управління

Опис NiteBird NiteBird WB4 (RGB) E27

Розумна лампочка NiteBird розширює можливості сучасного дизайну інтер'єру: з понад 16 мільйонами кольорів ви можете перетворити свій будинок на ідеальне місце для вечірок, втілити в життя казку на ніч, задати освітлення відповідно до колірної гами кімнати, або просто підібрати колір освітлення під свій настрій. Для цього ви можете використовувати попередньо встановлені кольорові світлові сцени або використати власну світлину, щоб оживити особливу згадку. Від холоду до тепла.

NiteBird має унікальну можливість настроювання теплоти освітлення. Створіть свій настрій, зробивши світло теплішим або холоднішим на власний смак. Використовуйте понад 50 000 теплих відтінків, щоб охолодити біле світло, створити настрій для роботи, ігор або відпочинку незалежно від пори доби. Почніть свій день із тонізувального яскравого білого світла або розслабтеся у вечірню пору, задавши освітлення в золотистих тонах. Ідеальне освітлення завжди. Змініть настрій одним натисканням кнопки, настроївши освітлення так, як потрібно саме вам. Незалежно від того, що ви плануєте робити в цю мить, NiteBird допоможе миттєво скоригувати світло в кімнаті згідно з вашими уподобаннями.

NiteBird має функцію програмованого вмикання, тому ви можете встановити таймер на вмикання лампочки, щоб приміщення було освітлене до потрібного моменту часу в найбільш комфортному для вас світловому діапазоні. Хай буде світло! Система NiteBird дає змогу керувати світлом за допомогою голосу через помічники Amazon Alexa і Google Assistant. Одне лише слово — і в кімнаті запалиться освітлення, що ідеально відповідає вашим бажанням і настрою! Створіть враження присутності. За допомогою програми ви можете задати необхідні програми для розумної лампочки NiteBird, щоб планувати вмикання і вимикання освітлення, коли вас немає. Це допоможе вам додатково убезпечити ваш будинок. Абсолютна економія.

Розумна лампочка NiteBird має яскравість 800 люменів, споживаючи водночас лише 9 Вт. З нею ви запросто можете економити на рахунках за електроенергію, водночас отримуючи яскраве та комфортне для очей освітлення, що прекрасно відповідає вашим особистим вимогам у будь-яку пору дня й ночі.

Характеристики NiteBird NiteBird WB4 (RGB) E27

Тип цоколя E27
Форм-фактор груша
Споживана потужність 9 Вт
Світловий потік 800 Лм
Колір світіння різнокольорова
Колірна температура 2700 - 6500 К
Напруга живлення 230 В
Бездротовий інтерфейс Wi-Fi
Особливості віддалене управління
Діаметр 55 мм
Висота 80 мм
Вага 128 г
Колір корпусу білий