Массажер Maxwell MW-2451

Код товару: 472886
Немає в наявності
  • Інформація по Массажер Maxwell MW-2451
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MW-2451
  • Короткий опис:

    Мощность: 90 Вт

Опис Массажер Maxwell MW-2451

Ванночка для ніг марки Maxwell mw 2451 створена з урахуванням усіх найдрібніших деталей процесу масажу, що дозволило добитися чудового терапевтичного і фізіологічного ефекту при її застосуванні. Крім цього, досвідченими розробниками були передбачені різні нюанси, які в підсумку забезпечили зручність експлуатації і легкість управління цим пристроєм.


Ванночка для ніг надійно фіксується на поверхні за допомогою спеціальних ніжок і зберігає стійке положення під час процесу масажу. Рифлене внутрішнє дно пристрою дуже зручно для ступні, а розміри ванночки підібрані оптимально, у точній відповідності з необхідною кількістю води і формою ніг. Прозора пластикова кришка, що входить до комплекту, забезпечує надійний захист від бризок під час експлуатації приладу.


За допомогою цього багатофункціонального пристрою можна також зробити і вібромасаж ніг, використавши додаткову м'яку насадку.


При створенні цього пристрою були застосовані високоякісні матеріали і комплектуючі, які забезпечують тривале користування техніки без втрати ним відмінного зовнішнього вигляду і чудових споживчих характеристик.


Гармонійний дизайн - відмінна риса продукції Maxwell

Ванночка для ніг марки Maxwell mw 2451 є надійним пристроєм, який є чудовим масажером для ніг. Елегантний зовнішній вигляд приладу не порушить гармонію сучасного житлового інтер'єру. Цей пристрій є компактним, а тому не займає багато місця під час зберігання. 

Характеристики Массажер Maxwell MW-2451

Потужність, Вт 90.00
Колір Рожевий
Особливості Електроживлення: 220-240 В, 50 Гц
Прозора кришка для захисту від бризок
Текстуроване покриття дна
Функції Підігрів
Бульбашки
Режими роботи Вібромасаж
Бульбашковий гідромасаж з підігрівом води
Поєднання бульбашкового і вібромасажу з підігрівом води
Живлення Від мережі
Кількість насадок 1
Кількість режимів 3