Масажне крісло NAIPO MGC-8900(Blue)

Код товару: 1581236
Під замовлення
231696 Грн
  • Інформація по NAIPO MGC-8900(Blue)
  • Виробник: NAIPO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MGC-8900(Blue)
  • Короткий опис:

    120 кг, синій

Опис NAIPO MGC-8900(Blue)

Naipo MGC-8900 - це розкішне масажне крісло для всього тіла в дизайні космічної капсули, яке подарує вам незрівнянне задоволення від масажу прямо у вас вдома. Воно пропонує вам можливість професійно зняти біль та напругу в м'язах, а також повністю розслабитися за допомогою масажу Шіацу, розминання та компресійного масажу. Завдяки 12 професійним програмам, кутам нахилу, що налаштовуються, і додаткової функції нагрівання ви можете насолоджуватися відновлюючим і розслаблюючим впливом на все тіло або потрібні вам області. І можете легко адаптувати інтенсивність масажу до своїх потреб за допомогою зручної панелі керування на 8-дюймовому сенсорному екрані планшета. А вбудовані Bluetooth динаміки забезпечать чудовий об'ємний 3D-звук, щоб зробити ваш сеанс по-справжньому комфортним. Дозвольте собі поринути в це сучасне крісло і насолодитися неперевершеним масажем з голови до ніг, і ви вже не зможете відмовитись від цього задоволення.

Професіонал своєї справи

Стрес, тривале сидіння в офісі, фізичні навантаження та вік – ось лише кілька факторів, що викликають м'язову напругу. Масажне крісло Naipo MGC-8900 є втіленням розкоші та дозволяє отримати справжнє задоволення від масажу та насолодитися перевагами професійного масажу Шіацу, не відвідуючи спеціаліста. Просто сядьте в крісло, налаштуйте його за своїм бажанням і розслабтеся, поки Naipo MGC-8900 упорядковує ваші м'язи і покращує кровообіг. Це особистий масажист, який доступний вам у будь-який час.

Найкращий масаж, який у вас колись був

Масажне крісло MGC-8900 оснащене професійними масажними роликами біонічної конструкції та повітряними подушками для забезпечення глибокого 3D-масажу. Його механізм, що складається з кількох частин, імітує справжній точковий СПА-масаж, ефективно розминаючи все тіло – шию, плечі, талію, спину, ноги та ступні. А ритмічні рухи 38 повітряних подушок сприяють поліпшенню циркуляції крові та підвищують рівень кисню у тканинах. Завдяки цьому крісло пропонує масаж, здатний розслабити ваше тіло від шиї до п'ят.

Гнучка настройка для точної відповідності вашому тілу

Naipo MGC-8900 – це високотехнологічний шедевр сьогоднішнього дня, оснащений 2 масажними механізмами для спини і рухомим елементом для ніг, який досягає задньої частини коліна і виконує інноваційний постукуючий масаж литок. А завдяки новій запатентованій системі масажних напрямних Flex-Line з додатковою довжиною від 1160 до 1210 мм ця модель гнучкіша, ніж її попередники, має різні кути нахилу і ідеально адаптується до вигину вашого хребта, забезпечуючи комплексний масаж всього тіла.

Точне налаштування кожного елемента

6 унікальних технік масажу, 5 рівнів сили 3D, 6 рівнів швидкості, 3 варіанти масажу голови та 3 налаштування ширини. Рівні тепла для спини і ніг, що окремо регулюються, і повітряні подушки вздовж усього тіла. 5 ступенів тиску повітря та 3 рівні інтенсивності роботи ножних роликів. А також 2 позиції невагомості та 3 вибираються часу масажу (10/20/30 хвилин). Все це дозволяє максимально точно налаштувати роботу масажу для задоволення будь-яких ваших примх і потреб.

12 автоматичних програм на будь-який смак

Тайський масаж, що розтягує, або глибокий Шіацу, легка розтяжка або зняття стресу? Вибирайте з безлічі масажних технік та програм для індивідуального масажу або насолоджуйтесь однією з попередньо встановлених 12 професійних автоматичних програм, розроблених професіоналами:

  • - Тайський масаж-розтяжка
  • - Глибокий Шіацу
  • - Легка розтяжка
  • - Королівський догляд
  • - Зняття стресу
  • - Ніжний масаж
  • - Шия та плечі
  • - Спина та хребет
  • - Талія та стегна
  • - Ранковий масаж
  • - Спокійний післяобідній сон
  • - Солодкі сни

Комплексний масаж ніг

3 масажних ролика та повітряні подушки дозволяють проводити масаж рефлекторних зон стопи. Крім того, підставка для ніг забезпечує рівномірний масаж тиском від п'ят до пальців ніг, додатково впливаючи на акупунктурні точки на стопі, що сприяє детоксикації та покращенню стану шкіри. Концентрований масаж рефлекторних зон стоп допомагає покращити якість сну, підтримує травну систему, стимулює діяльність кишечника та посилює всмоктування корисних речовин із їжі.

Нагрівання за допомогою графенових елементів

Використовуйте додаткову опцію нагріву, щоб оптимізувати масаж та посилити його вплив. Теплова терапія прямої дії стимулює кровообіг і розслаблює затверділі м'язи. Тим більше, що завдяки найсучаснішій технології нагріву, що використовує графен замість міді, це крісло забезпечує дуже швидке нагрівання та стабільну температуру. Графен - новий, найтонший вуглецевий матеріал, що перевершує всі інші теплопровідники. Він проводить корисне тепло удесятеро швидше, ніж мідь, що дозволяє нагрівати крісло ще швидше.

Об'ємний 3D-звук із Bluetooth-динаміками

Щоб зробити ваш досвід справді незабутнім, крісло має вбудовані Bluetooth-стереодинаміки. Просто підключіть до них свій смартфон та увімкніть вибрані розслаблюючі пісні, щоб повністю поринути в атмосферу релаксу. Крім того, вам не потрібно турбуватися про те, що телефон розрядиться, оскільки пристрій оснащений бездротовою зарядною панеллю і портом USB.

Економить місце

Оцініть технологію Forward Motion, яка є частиною розсувної системи. З її допомогою ви можете насолоджуватися лежачим положенням і одночасно заощаджувати місце в кімнаті. Завдяки цій функції крісло автоматично переміщається на 28 см вперед перед кожним масажем та змінює нахил спинки та підставки для ніг. Тому встановлювати його можна будь-де.

Простота використання

Вбудований 8-дюймовий сенсорний екран та альтернативна панель швидкого керування у підлокітнику дозволяють легко керувати всіма функціями цього масажного крісла. Вибирайте з безлічі масажних технік та програм для отримання індивідуального масажу або скористайтеся однією з автоматичних програм. Все це можна зробити в кілька кліків.

Характеристики NAIPO MGC-8900(Blue)

Функції вібраційний масаж
Максимальне навантаження 120 кг
Матеріал оббивки штучна шкіра
Регулювання кут нахилу спинки
Додаткові характеристики автоматичні програми
Особливості вбудований Bluetooth- динамік для трансляції музики
Матеріал корпусу пластик
Вага 169 кг
Колір синій