Масажер NAIPO MGG-2103

Код товару: 1504208
Під замовлення
4612 Грн
  • Інформація по NAIPO MGG-2103
  • Виробник: NAIPO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MGG-2103
  • Вага: 1.714 кг.
  • Габарити: 31x30x10 см.

Опис NAIPO MGG-2103

Перкусійний ручний масажер для тіла Naipo MGG-2103 — Ваш особистий масажист.

Хто не мріяв про розслаблювальний масаж після важкого робочого дня в офісі чи за кермом? А після тренування масаж м'язів звучить як неминуча потреба. Але не кожен може дозволити собі щоденне відвідування масажиста. Однак для цього є просте рішення — перкусійний ручний масажер Naipo MGG-2103. Він обладнаний набором із 5 масажних насадок для різних зон та груп м'язів і має 5 рівнів інтенсивності, а також вбудований акумулятор, який дає змогу використовувати його де завгодно.

За допомогою цього приладу ви зможете розім'яти м'язи до або після тренування, прискорити відновлення, зняти біль, покращити кровообіг та ефективно боротися з целюлітом. Користуйтеся ним регулярно та покращуйте своє самопочуття день у день.

Особливості:
  • Призначений для масажу різних частин тіла: шиї, спини, стегон, ніг та рук
  • Допомагає розслабити м'язи, зняти болючість і скутість
  • 5 змінних насадок: U-подібна, кулеподібна, «лопатева», плоска, кругла
  • 5 рівнів інтенсивності масажу
  • Час роботи від вбудованої батареї: до 7 годин
  • Автовимкнення через 15 хвилин роботи
  • Тиха робота
  • Легкий та зручний для перенесення (кейс у комплекті)
  • Професійний масажний пістолет

Ручний масажер для тіла Naipo MGG-2103 використовує перкусійний масаж (від латинського "percussio" — постукування). Це лікувальний тип масажу, який виконується методичним постукуванням по поверхні тіла та широко використовується фізіотерапевтами для лікування респіраторних захворювань, а також для стимуляції м'язової тканини. Він чинить глибокий вплив на тканини та м'язи, знімає біль та сприяє відновленню м'язів після фізичних навантажень.

5 рівнів швидкості
Масажний пістолет Naipo MGG-2103 має 5 рівнів швидкості — від 1200 до 3200 обертів за хвилину — завдяки чому забезпечує глибокий перкусійний масаж. Просто налаштуйте необхідну вам інтенсивність, щоб полегшити біль у м'язах, забезпечити глибоке розслаблення або активне відновлення м'язів.

5 насадок для різних зон
З масажером ви отримуєте 5 різних насадок, які неабияк розширюють його функційні можливості. Серед них: U-подібна насадка, яка призначена для розслаблення та відновлення еластичності м'язів. Підходить для верхнього трапецієподібного м'яза (біля шиї), м'язів уздовж хребта та м'язів, що складаються з декількох частин (литковий, дельтоподібний). Плоска — чудово підійде для усунення напруги та скутості у великих групах м'язів: на ногах, спині, грудях. Кулеподібна масажна головка призначена для перкусійного масажу глибоких тканин. Вона ідеально підходить для невеликих зон та тригерних точок, як-от меридіани, долоні, підошви, суглоби. Лопатева насадка допомагає зняти напругу та глибоко пропрацювати м'язи. Кругла насадка — найуніверсальніша. Підходить для всіх груп м'язів: як великих, так і маленьких.

До 20 днів на одному заряді
Насолоджуйтеся масажем в офісі, у машині, на природі — будь-де й будь-коли. Naipo MGG-2103 обладнаний високопродуктивною батареєю, якої вистачає на 20 днів автономної роботи за умови використання по 30 хвилин на день. А для більшої практичності та безпеки в пристрою передбачена функція автоматичного вимкнення через 15 хвилин безперервної роботи.

Тиха робота
У цьому масажері використовується високоякісний безщітковий двигун, який працює досить тихо (менш ніж 45 дБ), тому прилад можна використовувати в багатьох місцях, не заважаючи навколишнім. Наприклад, на першому рівні гучність масажера навіть тихіша, ніж шум від звичайної розмови.

Компактний і портативний
Оновлений масажний пістолет Naipo на 10% легший за попередній, а зручна, нековзна ручка гарантує безпечне використання, навіть якщо ви спітнієте після занять спортом. Крім того, до пристрою додається футляр для перенесення, що дає змогу брати його не лише в спортзал, а й у дальні поїздки.

Характеристики NAIPO MGG-2103

Тип масажер для тіла
Призначення для спини
Тип масажу вібромасаж
Кількість масажних програм 5
Знімні масажні ролики так
Кількість масажних головок 5
Вага 0.9 кг
Робота від батарейок ні
Потужність, Вт 13.5