Масажер NAIPO NP-MG01

Код товару: 1504210
Під замовлення
3559 Грн
  • Інформація по NAIPO NP-MG01
  • Виробник: NAIPO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: NP-MG01
  • Вага: 0.707 кг.
  • Габарити: 19x19x7 см.

Опис NAIPO NP-MG01

ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА
Міні-масажний пістолет NAIРО використовує лише одну кнопку для виконання всіх операцій, зручну та легку, просту в керуванні однією рукою.

ЛЕГКИЙ І ПОРТАТИВНИЙ
Цей ручний масажер важить лише 0,388 кг, що відповідає розміру мобільного телефону. Прикріплений ремінцем на зап'ястя, ви можете покласти його в кишеню або сумочку, використовувати вдома, в офісі, на вулиці або навіть у дорозі. Це допоможе вам полегшити напружені м'язи та болючість у будь-який час та в будь-якому місці.

КОМПАКТНИЙ, АЛЕ ПОТУЖНИЙ
Незважаючи на невеликий розмір, цей масажний пістолет настільки ж потужний, як і більша модель, забезпечуючи до 3000 ударів за хвилину для глибокого масажу тканин. Завдяки безщітковому двигуну з високим крутним моментом і технології звукоізоляції з двоосьовою структурою приводу, що забезпечує високий крутний момент, він здійснює шум менше 45 дБ, що значно тихіше за людську розмову.

4 МАСАЖНИХ ГОЛОВКИ І 5 ІНТЕНСИВНОСТЕЙ
Чотири масажні головки забезпечують різні варіанти лікування для різних груп м'язів. П'ять рівнів інтенсивності, від низького до високого, зі світлодіодним дисплеєм в реальному часі. Допоможіть активувати м'язи перед тренуванням, розслабте м'язи після тренувань, усуньте болючість та скутість після сидячої роботи та прискоріть омолодження вашого тіла.

ЗРУЧНА ЗАРЯДКА USВ-С
Використання літієвої батареї 2500 мАг/14,4 Втч, окрема батарея, підвищена безпека; використання основного інтерфейсу заряджання ТУРЕ-С, швидка швидкість заряджання, час автономної роботи більше 3 годин. Це відмінно підходить для особистого використання або як вдумливий подарунок для сім'ї та друзів!

Характеристики NAIPO NP-MG01

Тип масажер для тіла
Призначення Для тіла
Тип масажу перкусійний
Кількість масажних програм 5
Знімні масажні ролики так
Кількість масажних головок 4
Вага 0.39 кг
Робота від батарейок ні
Потужність, Вт 25