М'ясорубка Eisen EMG-002JS

Код товару: 1213456
Немає в наявності
  • Інформація по Eisen EMG-002JS
  • Виробник: Eisen
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EMG-002JS
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 29x28x22 см.
  • Короткий опис:

    номінальна потужність - 350 Вт, продуктивність - 1.8 кг/хв, захист мотора від перегріву - так, габарити - 210 х 180 х 130 мм, вага - 2.2 кг

Опис Eisen EMG-002JS

М'ясорубка EISEN EMG-002JS - сучасний дизайн, потужність і відмінна продуктивність. Модель проста в управлінні, має компактні габарити та невелику вагу. Електром'ясорубка дозволяє готувати не тільки фарш, домашні ковбаски та деруни, а й свіжі томатні й ягідні соки. Безпечне і зручне використання пристрою забезпечує механізм «Захист двигуна» і «Реверс» (зворотний хід). Розширюйте кулінарні горизонти разом з EISEN EMG-002JS.

Потужність і продуктивність

Модель EMG-002JS оснащена двигуном потужністю 2000 Вт, продуктивність м'ясорубки - до 1,8 кг м'яса на хвилину (представлена 1 швидкість). У комплектацію входять дві решітки різного діаметру (5 і 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня подрібнення. При такій оснащеності процес готування проходить швидко та якісно, заощаджуючи Ваші сили і час.

Різноманітність насадок

М'ясорубка EISEN EMG-002JS відкриває відкриває нові можливості в кулінарії, завдяки різноманітності насадок: насадка Кеббе, насадка для ковбас, дерунів, перфоровані диски для фаршу (5 і 7 мм), насадки для терки і шинкування, а також, насадка-соковижималка для томатів та ягід.

Універсальна насадка-соковижималка

Насадка-соковижималка призначена для приготування соку з томатів, ягід та інших фруктів. Нарізані шматочками овочі або фрукти завантажуються у м'ясорубку та за лічені хвилини перетворюються на смачний свіжий сік.

Терки-шинкування

Насадки для терки та шинкування - це барабани з нержавіючої сталі, з отворами певного діаметру, які встановлюються замість шнека і використовуються для переробки продуктів в потрібну консистенцію. Це дуже корисне і зручне пристосування, за допомогою якого Ви отримуєте нарізані-натерті овочі і фрукти для салатів, гарнірів та інших всіляких страв.

Зручність і безпека

Надійне зчеплення з кухонною поверхнею забезпечують прогумовані ніжки пристрою. Завдяки такій конструкції користуватися технікою зручно та абсолютно безпечно. У даній моделі передбачена функція захисту двигуна та «Реверс» (зворотний хід).

Функція «Реверс»

Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід», яка здійснює зворотну прокрутку шнека для очищення механізму від застряглих шматочків продуктів. Ця функція дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Такий механізм корисний не тільки при подрібненні м'яса, але й при перероблюванні фруктів і овочів.

Комфортна експлуатація

Корпус EMG-002JS виготовлений з міцного пластику класичного чорного кольору. Всі робочі елементи легко розбираються і піддаються очищенню. Невелика вага і компактні габарити пристрою забезпечують зручне зберігання і комфортне користування.

Характеристики Eisen EMG-002JS

Максимальна потужність 2000 Вт
Також шукають потужні
Номінальна потужність 350 Вт
Продуктивність 1.8 кг/хв
Функція "Реверс" так
Диски для фаршу 2 шт (діаметр отворів: 5 мм, 7 мм)
Насадки шинкування
Захист мотора від перегріву так
Матеріал корпусу пластик
Габарити 210 х 180 х 130 мм
Вага 2.2 кг
Колір чорний