М'ясорубка Eisen EMG-016W

Код товару: 1230589
Немає в наявності
  • Інформація по Eisen EMG-016W
  • Виробник: Eisen
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EMG-016W
  • Вага: 2.503 кг.
  • Габарити: 28x23x21 см.
  • Короткий опис:

    продуктивність - 1.9 кг/хв, вага - 2.3 кг

Опис Eisen EMG-016W

Електром'ясорубка EISEN EMG-016W – продуктивний та функціональний помічник на вашій кухні. Сучасна модель у класичному чорному кольорі, компактних габаритів, потужністю 1600 Вт та багатим вибором насадок. Додаткові насадки «Кеббе» та насадка для ковбас допоможуть приготувати не лише м'ясний фарш, а й смачні домашні ковбаски. Комфортну роботу та безпеку експлуатації пристрою забезпечує захисний механізм від перегрівання та функція «Реверс» (зворотний хід).

Потужність та продуктивність
EISEN EMG-016W має високу потужність 1600 Вт і вражаючу продуктивність роботи — до 1.9 кг/хв. За короткий проміжок часу легко справляється з кулінарними об'ємними завданнями. Ви заощаджуєте сили та час, а процес готування проходить швидко та якісно.

Функція "Реверс"
М'ясорубка оснащена функцією «Реверс» (зворотний хід), що здійснює зворотну прокрутку для очищення простору, що засмітився, вирішуючи проблему намотування жил на шнек. Цей механізм корисний як у процесі подрібнення м'яса чи риби, і при переробці овочів і фруктів.

Безпека
У цій моделі передбачена функція «Захист від перегріву», що забезпечує стабільну та безпечну роботу, продовжуючи термін служби пристрою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Місткий завантажувальний контейнер та спеціальний штовхач дозволяють абсолютно безпечно користуватися технікою. Довжини шнура в 1м цілком достатньо для комфортної роботи.

Функціональні можливості
М'ясорубка укомплектована стандартними насадками, за допомогою яких можна подрібнювати м'ясо, рибу, фрукти чи овочі. Для приготування фаршу різного ступеня помолу (великого та дрібного) модель оснащена двома решітками з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 і 7 мм).

Насадки для ковбас та «Кеббе»
Спеціальна насадка «Кеббе» використовується для створення спеціальних трубочок з м'яса з різними начинками. А насадка для ковбас – у приготуванні смачних домашніх ковбасок, люля-кебаб чи особливих м'ясних страв.

Зручна експлуатація
Корпус та завантажувальний лоток EISEN EMG-016W виготовлені із міцного пластику, а різальне лезо QuickTouch із високоякісної нержавіючої сталі. Компактні габарити та невелика вага електром'ясорубки забезпечують зручне зберігання та комфортне користування.
Всі робочі елементи легко розбираються та піддаються очищенню.

Характеристики Eisen EMG-016W

Потужність 1600 Вт
Кількість швидкостей 1 швидкість
Матеріал корпусу пластик
Функція "Реверс" є
Захист від перегріву є
Кількість дисків з отворами різного діаметру 2 диски
Кількість насадок 4 насадки
Матеріал завантажувального лотка пластик
Матеріал ножа шнек із нержавіючої сталі
Насадка "Кеббе" є
Насадка для виробництва сосисок є
Насадка для терки/шаткування -
Насадка для томатів, ягід -
Турборежим немає
Колір Black/White