М`ясорубка Eisen EMG-030JS

Код товару: 1230587
Немає в наявності
  • Інформація по Eisen EMG-030JS
  • Виробник: Eisen
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: EMG-030JS
  • Вага: 5 кг.
  • Короткий опис:

    М`ясорубка Eisen EMG-030JS

Опис М`ясорубка Eisen EMG-030JS

М'ясорубка EISEN EMG-030JS – професійний та надійний помічник на вашій кухні. Сучасна модель компактних габаритів, має високу продуктивність і потужність 3000Вт. Стандартна комплектація доповнена: шнековою соковижималкою для ягід та томатів, теркою-шатківницею, насадкою для дерунів, а також набором для приготування домашніх ковбасок та «Кеббе». Комфортну та безпечну роботу пристрою забезпечує захисний механізм від перегрівання та «Реверс» (зворотний хід).

Максимальна ефективність.
Маючи високу потужність 3000 Вт, м'ясорубка за короткий проміжок часу легко справляється з об'ємними кулінарними завданнями. Продуктивність моделі просто вражає – до 4,5 кг/хв (1 швидкість). Гострі ножі подрібнюють будь-які продукти: м'ясо, рибу, фрукти чи овочі за лічені хвилини, перетворюючи їх на фарш. Процес готування проходить швидко та ефективно, заощаджуючи ваші сили та час.

Функція "Реверс".
Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» (зворотний хід), яка вирішує проблему намотування жил на шнек, здійснюючи зворотне прокручування для вилучення засмічення. Цей механізм корисний як у процесі подрібнення м'яса, так і при переробці фруктів та овочів.

Захист від перегріву.
У цій моделі передбачена функція «Захист від перегріву», що забезпечує стабільну роботу та триваліший термін служби пристрою.

Безпечна та комфортна робота.
Широка горловина та місткий завантажувальний лоток прискорюють завантаження продуктів, а спеціальний штовхач дозволяє безпечно користуватися технікою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Довжини шнура в 1м цілком достатньо для комфортної роботи.

Функціональні можливості.
М'ясорубка укомплектована різними насадками, за допомогою яких можна не тільки подрібнювати м'ясо, рибу, фрукти чи овочі, але й приготувати свіжий сік, домашні ковбаски, а також натерти картоплю для драників або нашаткувати овочі, використовуючи терку-шатківницю. EISEN EMG-030JS оснащена двома гратами з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 та 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня помелу.

Соковижималка.
За допомогою насадки-соковижималки для томату та ягід, приготуйте свіжий сік або пюре із фруктів та овочів. Завдяки цій функції, ви зможете щоранку насолоджуватися корисним свіжим соком.

Насадки для ковбас та «Кеббе».
Використовуйте спеціальну насадку «Кеббе» для створення спеціальних трубочок з м'яса з різними начинками. Насадка для ковбас допоможе приготувати оригінальні домашні ковбаски, люля-кебаб або особливі м'ясні страви.

Поліпшена комплектація.
З таким багатим арсеналом насадок, модель EISEN EMG-030JS за лічені хвилини подолає будь-яку кулінарну задачу: подрібнить продукти, приготує свіжий сік або нашаткує необхідні інгредієнти для створення улюблених страв.

Характеристики М`ясорубка Eisen EMG-030JS

Основні характеристики [М'ясорубки]
Захист від перегріву є є
Кількість дисків з отворами різного діаметру 2 диски 2 диски
Кількість насадок 7 насадок 7 насадок
Кількість швидкостей 1 1
Колір Black/Silver Black/Silver
Матеріал завантажувального лотка пластик пластик
Матеріал корпусу метал метал
Матеріал ножа шнек із нержавіючої сталі шнек із нержавіючої сталі
Насадка "Кеббе" є є
Насадка для сосисок є є
Насадка для терки/шаткування є є
Насадка для томатів, ягід є є
Потужність 3000 Вт 3000 Вт
Турборежим немає немає
Функція "Реверс" є є