М'ясорубка Ergo MFW 3550 A

Код товару: 994927
Немає в наявності
  • Інформація по Ergo MFW 3550 A
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MFW 3550 A
  • Вага: 4 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, номінальна потужність - 350 Вт, продуктивність - 2.2 кг/хв, захист мотора від перегріву - так, габарити - 232 х 223 х 168 мм, вага - 3.5 кг

Опис Ergo MFW 3550 A

Сталь і міцний пластик
М'ясорубка Ergo MFW 3550 A відноситься до простих і елегантних моделей, які чудово показали себе в побуті, дозволивши власникові не замислюватися над тим, як впровадити техніку в інтер'єр. Корпус зроблений із пластику й стали, має вишукану трапецієподібну форму, відтінки його гармонійно поєднуються між собою і дозволять практично невидимо інтегруватися в обстановку кухні. Займає техніка зовсім небагато місця, тому на тумбі або столі завжди знайдеться для неї простір.

Проста і потужна модель
Мотор пристрою має пікову потужність 1500 Вт, яка адаптує його роботу для переробки самих твердих складових, які можуть траплятися в фарші - хрящиків і жилок. В інший час, варіюючи декількома наявними швидкостями, ви зможете впоратися з будь-яким м'ясом, фруктами і овочами. З такими показниками 2.19 кг переробленого м'яса в хвилину забезпечено, що представляє собою досить чималий рівень продуктивності.

Функція реверсивного ходу
Реверс призначений для створення зворотного ходу вмісту. Застосовується він в тих ситуаціях, коли необхідно звільнити від застряглих шматочків робочий простір. Зробити це вручну неможливо, а штовхач не завжди допомагає. Саме тому реверс - запорука тривалої роботи техніки.

Широкий набір насадок
У вашому розпорядженні безліч насадок, які допоможуть обробити інгредієнти різної структури, а також надати їм певну форму. Наприклад, в наборі є кілька дисків з перфораціями різного діаметру, шинковочні і терткові інструменти, а також насадка для створення ковбасок.

Завантажувальний лоток зверху
У верхній частині конструкції є лоток для завантаження м'яса: на нього кладуть підготовлені до подальшої роботи шматочки, які відправляються в ту частину, де їх чекає подрібнення.

Характеристики Ergo MFW 3550 A

Виробник Ergo
Модель MFW 3550 A
Артикул MFW 3550 A
Тип електрична
Максимальна потужність 1500 Вт
Номінальна потужність 350 Вт
Продуктивність 2.2 кг/хв
Функція "Реверс" так
Диски для фаршу 2 шт
Насадки «кеббе»
насадка для ковбасок
шинкування
терка
Захист мотора від перегріву так
Матеріал корпусу метал
Габарити 232 х 223 х 168 мм
Вага 3.5 кг
Колір білий