М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW)

Код товару: 944727
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje MG2500SJW
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MG 2500 SJW
  • Код виробника: MG2500SJW
  • Вага: 6.97 кг.
  • Габарити: 31x29x41 см.
  • Короткий опис:

    продуктивність - 2.4 кг/хв, габарити - 34.5 × 32.4 × 26.8 см

Опис Gorenje MG 2500 SJW

Сучасна м'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW - займає лідируючі місця як за продуктивністю, так і з великого функцій. Потужність двигуна дорівнює 2500 Вт, що забезпечує продуктивність до 2,4 кг / хв. Є режим реверсу, а на корпусі пристрою є кнопка коригування швидкості.

Панель кнопок оснащена блакитною підсвіткою. Корпус і завантажувальний лоток м'ясорубки виготовлені зі сталі. Цей пристрій оснащено токочувствітельним скляним запобіжником, який автоматично відключає харчування в разі перевантаження мотора, щоб не допустити перегріву приладу.

Поставляється в комплекті з дисками для фаршу, барабанами для терки, а також насадками для домашніх ковбасок, м'яких овочів і навіть печива. Також є спеціальна насадка для приготування томатної пасти. Розміри дисків для фаршу: 4 мм, 6 мм і 8 мм. Великий вибір насадок дозволить приготувати самі різні страви для всієї родини.

М'ясорубка - незамінна помічниця на кухні! Адже вона допоможе приготувати вам здорову домашню їжу. А головне, ви будете впевнені в походженні складових інгредієнтів у страві і будете знати з якого м'яса зроблений фарш для ваших страв!

М'ясорубка - механічне або електромеханічне пристосування для подрібнення м'яса. Може також використовуватися для подрібнення інших видів продуктів, а також для виготовлення локшини, ковбасок, спагетті, печива, соку з м'яких фруктів і овочів.

Переваги електром'ясорубки: електром'ясорубка має потужність більше ніж рука звичайної людини і чим кухонний комбайн в режимі м'ясорубки; електром'ясорубка подрібнює м'ясо набагато швидше ніж людина, відповідно Ви економите свій час; електром'ясорубка відмінно справляється з жилами на м'ясі.

Характеристики Gorenje MG 2500 SJW

Основні
Потужність 2500 Вт
Продуктивність 2.4 кг/хв
Реверс
Захист мотора від перегріву
Відсік для шнура
Відсік / підставка для зберігання насадок
Штовхач
Комплект насадок
Насадки для фаршу
для домашніх ковбас
соковижималка
Додатково
Особливості стійкі гумові ніжки
блокування мотора при попаданні твердих предметів
швидка зупинка двигуна задля більшої безпеки
світловий індикатор роботи
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
метал
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 34.5 × 32.4 × 26.8 см
Вага 5.1 кг