Мясорубка Liberton LMG-18T01, White, 1800W, производительность 1.2кг/мин, диски для помола 3/5/7мм, соковыжималка для томатов, насадка для колбасок/«кеббе», реверс, лоток и шнек металлический, защита от перегрева

Код товару: 1528036
Немає в наявності
  • Інформація по Liberton LMG-18T01
  • Виробник: Liberton
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: LMG-18T01
  • Короткий опис:

    Мясорубка LMG-18T01 - это надежное и мощное устройство, которое поможет вам приготовить разнообразные блюда из мяса и других продуктов с легкостью. Особенности Мясорубка оснащена мотором мощностью 1800 Вт, что позволяет быстро и эффективно измельчать мясо и другие продукты без усилий. Благодаря высокой производительности 1,2 кг/мин, вы можете обрабатывать большие объемы продуктов за короткое время. Мясорубка оснащена функцией "Реверс", которая позволяет вам легко удалять застрявшие продукты и предотвращает заторы. Для обеспечения безопасности мотора в мясорубке встроена защита от перегрева, что продлевает срок службы устройства. В комплекте с мясорубкой поставляются 3 диска для измельчения и рубки из нержавеющей стали разных размеров (3 мм/5 мм/7 мм), а также насадки для колбас, томатов и "кеббе". Также в комплекте идет толкатель.

Опис Мясорубка Liberton LMG-18T01, White, 1800W, производительность 1.2кг/мин, диски для помола 3/5/7мм, соковыжималка для томатов, насадка для колбасок/«кеббе», реверс, лоток и шнек металлический, защита от перегрева

М'ясорубка LMG-18T01 - це надійний і потужний пристрій, який допоможе вам приготувати різноманітні страви з м'яса та інших продуктів з легкістю.

Особливості

  • М'ясорубка оснащена мотором потужністю 1800 Вт, що дає змогу швидко й ефективно подрібнювати м'ясо та інші продукти без зусиль.
  • Завдяки високій продуктивності 1,2 кг/хв, ви можете обробляти великі обсяги продуктів за короткий час.
  • М'ясорубка оснащена функцією "Реверс", яка дає змогу вам легко видаляти застряглі продукти та запобігає заторам.
  • Для забезпечення безпеки мотора в м'ясорубці вбудовано захист від перегріву, що подовжує термін служби пристрою.
  • У комплекті з м'ясорубкою поставляються 3 диски для подрібнення і рубки з нержавіючої сталі різних розмірів (3 мм/5 мм/7 мм), а також насадки для ковбас, томатів і "кеббе". Також у комплекті йде штовхач.
  • Шнек виготовлений з металу, що робить його міцним і довговічним. Корпус м'ясорубки виконаний з якісного пластику, який легко чистити.

Характеристики Мясорубка Liberton LMG-18T01, White, 1800W, производительность 1.2кг/мин, диски для помола 3/5/7мм, соковыжималка для томатов, насадка для колбасок/«кеббе», реверс, лоток и шнек металлический, защита от перегрева

Основні характеристики [М'ясорубки]
Захист від перегріву є є
Кількість дисків з отворами різного діаметру 3 диски 3 диски
Кількість насадок 6 насадок 6 насадок
Кількість швидкостей 1 1
Колір White White
Матеріал завантажувального лотка металевий завантажувальний лоток металевий завантажувальний лоток
Матеріал корпусу пластик пластик
Матеріал ножа шнек із нержавіючої сталі шнек із нержавіючої сталі
Насадка "Кеббе" є є
Насадка для сосисок є є
Насадка для терки/шаткування немає немає
Насадка для томатів, ягід є є
Потужність 1800 Вт 1800 Вт
Турборежим немає немає
Функція "Реверс" є є