М'ясорубка PRIME Technics PG 2003 W

Код товару: 1264504
Під замовлення
2886 Грн
  • Інформація по PRIME Technics PG 2003 W
  • Виробник: PRIME Technics
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PG 2003 W
  • Вага: 4.55 кг.
  • Габарити: 51x24x20 см.
  • Короткий опис:

    номінальна потужність - 500 Вт, продуктивність - 2.2 кг/хв, захист мотора від перегріву - так, габарити - 498 х 245 х 195 мм, вага - 4 кг

Опис PRIME Technics PG 2003 W

Серйозна техніка
Хоч м'ясорубка Prime Technics PG 2003 W і належить до класу побутових моделей, але її продуктивність значно вища, ніж у молодшої модифікації. Потужність двигуна 2000 Вт забезпечить гідний запас моменту, що крутить, що дозволить істотно впевненіше переробляти жилисті шматки м'яса. А з іншими типами продуктів проблем у моделі не виникне. Продуктивність досягає 2,2 кілограма за хвилину, але реальний показник залежатиме від якості вихідної сировини. Наявність реверсу полегшить завдання на випадок, якщо шнек заблокується. Достатньо зробити кілька оборотів у зворотний бік, щоб витягти продукт, або спробувати переробити його повторно.

Сучасний дизайн
На вигляд м'ясорубки Prime Technics PG 2003 W її відразу хочеться віднести до категорії дорогих пристроїв. Виною тому корпус, виконаний у стилі професійної техніки. Сріблясті та білі деталі відмінно доповнюють одна одну. Причому модель досить важка. Маса більше 4 кг допомагає міцніше стояти на будь-якій поверхні. А фіксація відбувається за допомогою гумових ніжок-присосок. Ріжучий блок виконаний із міцного металу, що забезпечує належний запас міцності та довговічності всієї конструкції. Мотор захищений від перегріву, тому при надто високому навантаженні він зупиняє роботу, щоб уникнути поломки.

Розширена функціональність
Prime Technics PG 2003 W – це більше, ніж просто м'ясорубка. Виробник додав у набір безліч необхідних аксесуарів, які суттєво урізноманітнять сферу застосування пристрою. Крім основних ґрат для фаршу (3 штуки різного діаметру), а також насадок для ковбасок та кеббе, ви отримаєте ще дещо цікаве. Набір барабанів для шаткування та натирання з відповідним модулем, шнековий соковитискач, який допоможе отримати відмінний домашній сік з будь-яких плодів.

Характеристики PRIME Technics PG 2003 W

Максимальна потужність 2000 Вт
Номінальна потужність 500 Вт
Продуктивність 2.2 кг/хв
Функція "Реверс" так
Диски для фаршу 3 шт
Насадки шинкування
Захист мотора від перегріву так
Матеріал корпусу пластик
Габарити 498 х 245 х 195 мм
Вага 4 кг
Колір білий
Також шукають потужні