Мясорубка Zelmotor 489.82 White

Код товару: 1128479
Немає в наявності
  • Інформація по Zelmotor 489.82 White
  • Виробник: Zelmotor
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 489.82 White

Опис Мясорубка Zelmotor 489.82 White

ПРАКТИЧНИЙ І НАДІЙНИЙ
Мясорубка ZELMOTOR - це найвища якість і гарантія надійності.

Міцна конструкція машини - металевий тубус і двосторонній ніж - гарантують довговічність і тривалий термін експлуатації.

МІЦНІСТЬ І БЕЗПЕКА В РОБОТІ
Дуже ефективна м"ясорубка ZELMOTOR 489.81 характеризується високою робочою потужністю - пікова потужність - 1900 Вт, завдяки якій вона здатна переробляти до 2,5 кг м"яса в хвилину. Стійкість пристрою під час роботи забезпечується прогумованими не ковзаючі ніжками. М"ясорубка має запобіжну муфту для захисту двигуна від пошкоджень в разі блокування. Машинка також має зручний шнур для намотування навколо корпусу з місцем для підключення мережевого кабелю.

КОРИСНІ АКСЕСУАРИ
ZELMOTOR 489.81 оснащений насадкою овочерізки, яка буде корисна для швидкого приготування овочевих салатів. У набір також входять три видами решіток з нержавіючої сталі з діаметром отворів 2,7 мм, 4 мм і 8 мм відповідно, а також чотири типи барабанчика терок: для великої шинкування, для дрібної шинкування, для нарізки скибочками і для приготування дерунів і Дранников. У комплекті є штовхач, завантажувальний лоток, насадка для виготовлення сосисок, додаткова захисна втулка і двосторонній ніж. М"ясорубка має профільовану вбудовану ручку для зручної та безпечної перенесення пристрою. Також Насадка для нарізки кубиками. Використовується для нарізки кубиками варених овочів таких, як картопля, буряк, морква, селера. Всі овочі повинні бути обов"язково зварені до нарізки.

Характеристики Мясорубка Zelmotor 489.82 White

Основные характеристики
Мощность (при заклинивании) 1900 Вт
Производительность 2,5 кг/мин
Реверс нет данных
Диски для фарша 3 шт
Насадка-кеббе нет
Насадка для приготовления колбас да
Насадка для нарезки печенья нет
Насадка для нарезки кубиками да
Шинковка/терка да
Шнековая соковыжималка (для томатов) нет
Соковыжималка цитрусовых нет
Мельничка нет
Цвет корпуса белый