Електронна книга AirBook City LED

Код товару: 773759
Немає в наявності
  • Інформація по AirBook City LED
  • Виробник: AirBook
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: City LED
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 20x16x4 см.
  • Короткий опис:

    6", E-ink, 4 Gb, MicroSD (до 32Gb), 128 МB, Перегляд фотографій, MicroUSB, Нема, білий, Li-Pol, 1500 mAh, 164 x 116 x 8.6 мм, 160 грам

Опис AirBook City LED

AirBook City LED - багатофункціональна доступна електронна книга з E-Ink екраном, вбудованим підсвічуванням і підтримкою аудіо. Простота управління, ергономічність і привабливий дизайн корпусу дозволяють отримати максимальне задоволення від читання.
Безпека для ваших очей
6-дюймовий E-Ink екран з роздільною здатністю 800х600 - нешкідливий для очей, досить економно витрачає енергію і дозволяє читати книги годинами без відчуття дискомфорту. В екрані книги відсутнє мерехтіння, тому можна забути про відблисках на сонці і читати під будь-яким кутом огляду.
Підтримка до 20 текстових форматів
Компактний корпус AirBook City LED вміщує величезну кількість книг форматів TXT, EPUB, PDF, FB2, DOC, RTF, CHM, DJVU, ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDB. Завантажуйте твори будь-яких форматів і насолоджуйтеся читанням без обмежень.
Вбудована підсвітка
Вбудована регульована підсвітка рідера AirBook City LED дозволяє читати в будь-який час і при будь-якій освітленості. Швидко і просто регулюйте яскравість підсвічування екрану і читання стане ще приємніше.
Підтримка аудіо
AirBook City LED оснащена підтримкою аудіо - слухайте музику і улюблені аудіокниги. Рідер підтримує такі формати аудіо, як MP3 і WMA. Для різноманітності і натхнення слухайте твори в будь-який час.
Тривала робота батареї
У відпустці або відрядженні, на протязі місяця читайте AirBook City LED і не переживайте, що електронна книга розрядиться. Одного заряду батареї вистачає на 9 000 перегортань!
Зручний корпус і просте управління
Компактний і привабливий корпус з покриттям Soft-Touch зберігає первозданний вигляд рідера. AirBook City LED зручно лежить в руці і поміщається в будь-якій сумці. Більше не потрібно витрачати багато часу на вивчення детальних інструкцій по експлуатації пристрою, управління рідером - максимально просте.

Характеристики AirBook City LED

Особливості пластик з покриттям Soft-touch
Також шукають недорогі
Клас електронної книги Папероподібний екран з підсвітленям
Розмір екрану 6"
Тип екрану E-ink
Об'ем оперативної пам'яті 128 МB
Об'ем вбудованої пам'яті 4 Gb
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Мультімедія Перегляд фотографій
Інтерфейси і підключення MicroUSB
Безпроводні підключення Нема
Формати, які підтримуються ZIP
Колір білий
Акумулятор Li-Pol, 1500 mAh
Розмір 164 x 116 x 8.6 мм
Вага 160 грам