Електронна книга Pocketbook 1040 InkPad X Metallic Grey (PB1040-J-CIS)

Код товару: 1116281
Немає в наявності
  • Інформація по PocketBook PB1040-J-CIS
  • Виробник: PocketBook
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 1040 InkPad X Metallic Grey
  • Код виробника: PB1040-J-CIS
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    10.3'', 1404 ×1872, E Ink Carta, 2 x 1 ГГц, 32 Gb, Нема, 1 GB, Wi-Fi, Програвання музики MP3, Браузер, Перегляд фотографій, Словник, Text-to-speech, USB Type C, Wi-Fi, Bluetooth, Linux 3.10.65, сірий, Li-pol, 2000 мАч, 249 х 173.4 х 7.7 мм, 300 г

Опис PocketBook 1040 InkPad X Metallic Grey

Електронна книга PocketBook 1040, InkPAd X – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за улюбленою справою.



Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть надокучати відблиски від сонця, характерні для портативних пристроїв з LCD дисплеями, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг.



Ви можете читати, не заважаючи попутнику в нічному потязі, адже в електронній книзі PocketBook 1040, InkPAd X присутнє якісне підсвічування. Технологія SMART light оптимізує оптичні властивості екрану в залежності від умов освітлення.



А коли ви не маєте можливості читати свою улюблену книгу, ви можете її слухати.



Електронна книга PocketBook 1040, InkPAd X підтримує 3 популярних аудіоформати та підключення через Bluetooth. Це дозволить вам не розлучатись з своєю книгою за будь-яких обставин - у спортзалі, під час зайнять спортом, на кухні – при приготуванні улюблених страв, чи в дорозі - за кермом власного авто. А для ваших дітей цей чудовий рідер спроможний зробити захоплюючою будь-яку поїздку. Слухаючи цікаві казки та оповідання, діти з легкістю перенесуть навіть найтривалішу автоподорож.



Завдяки відображувальним та оптичним властивостям мультисенсорного екрану E Ink Carta™, читання електронної книги PocketBook 1040, InkPAd X прирівнюється до читання традиційної паперової книги, тому є безпечним для очей.



Великий 10,3-дюймовий екран рідера є надзвичайно зручним для читання цифрових версій книг, журналів, газет, підручників тощо. У той же час, навіть найоб’ємніше книжкове видання у ваших руках буде важити лише 300 г.



Електронна книга PocketBook 1040, InkPAd X підтримуює 19 книжкових та 4 графічних формати, що дозволить вам легко знайти та відкрити необхідну літературу. Завдяки інтегрованим словникам ви зможете читати електронні книги різними мовами. А з внутрішньою пам’яттю 32 Гб ваша мрія про власну бібліотеку з тисячами книжок стане реальністю.



Потужний двоядерний процесор та 1 Гб оперативної пам’яті гарантують високу швидкість відкриття додатків та плавне перегортання сторінок, що зробить процес читання приємним і зручним.



Функція Text-to-Speech надає можливість озвучити текст на екрані, а завдяки інтегрованим словникам ви зможете читати електронні книги різними мовами.



Зручний інтерфейс допоможе швидко персоналізувати розмір шрифту, масштаб, параметри полів сторінки та багато інших функцій.



Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора. Однієї зарядки може вистачити на цілий місяць.

Виконана в кольорі сірий металік, електронна книга PocketBook 1040, InkPAd X стане не лише вашим постійним та надійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром.

Характеристики PocketBook 1040 InkPad X Metallic Grey

Клас електронної книги З доступом в Інтернет
Розмір екрану 10.3'', 1404 ×1872
Тип екрану E Ink Carta
Процесор 2 x 1 ГГц
Об'ем оперативної пам'яті 1 GB
Об'ем вбудованої пам'яті 32 Gb
Слот розширення пам'яті Нема
Мультімедія Словник
Інтерфейси і підключення USB Type C
Безпроводні підключення Bluetooth
Формати, які підтримуються TXT
Операційна система Linux 3.10.65
Колір сірий
Акумулятор Li-pol, 2000 мАч
Розмір 249 х 173.4 х 7.7 мм
Вага 300 г