Електронна книга Pocketbook 628 Touch Lux5 Ruby Red (PB628-R-CIS)

Код товару: 1116330
Немає в наявності
  • Інформація по PocketBook PB628-R-CIS
  • Виробник: PocketBook
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 628 Touch Lux5 Ruby Red
  • Код виробника: PB628-R-CIS
  • Вага: 0.3 кг.
  • Короткий опис:

    6", E Ink Carta, 8 Gb, MicroSD (до 32Gb), 512 Мб, Wi-Fi, Браузер, Перегляд фотографій, Словник, MicroUSB, Wi-Fi, темно-червоний, Li-Ion, 1500 мАч, 161.3 x 108 x 8 мм, 155 грам

Опис PocketBook 628 Touch Lux5 Ruby Red

Електронна книга PocketBook 628 Touch Lux 5 – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за улюбленою справою.



Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть надокучати відблиски від сонця, характерні для портативних пристроїв з LCD дисплеями, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг.



Ви можете читати, не заважаючи попутнику в нічному потязі, адже в електронній книзі PocketBook 628 Touch Lux 5 присутнє якісне підсвічування. Технологія SMART light оптимізує оптичні властивості екрану в залежності від умов освітлення.



Завдяки відображувальним та оптичним властивостям мультисенсорного екрану E Ink Carta™, читання електронної книги PocketBook 628 Touch Lux 5 прирівнюється до читання традиційної паперової книги, тому є безпечним для ваших очей.



Шестидюймова електронна книга PocketBook 628 Touch Lux 5 поєднує в собі компактний розмір і зручний для читання формат. З вагою рідера лише 155 г навіть найоб’ємніше книжкове видання не обтяжить ваші руки.



Електронна книга PocketBook 628 Touch Lux 5 підтримує 19 книжкових та 4 графічних формати, що дозволить легко знайти та відкрити необхідну літературу. Завдяки інтегрованим словникам ви зможете читати електронні книги різними мовами. А з внутрішньою пам’яттю 8 Гб та слотом для зовнішніх карт пам’яті до 32 Гб уся ваша омріяна бібліотека з величезною кількістю книжок поміститься у невеличкій кишені.



Потужний двоядерний процесор гарантує високу швидкість відкриття додатків та плавне перегортання сторінок, що зробить процес читання приємним і зручним.



Хмарний сервіс PocketBook Cloud разом із додатком PocketBook Reader допоможуть ще більше розширити ваші читацькі можливості. Ви можете безкоштовно та комфортно читати електронні книги на пристроях Android чи iOS, синхронізувавши із ними свої закладки, книги та бібліотеки рідера.



Зручний інтерфейс допоможе швидко персоналізувати розмір шрифту, масштаб, параметри полів сторінки та багато інших функцій.



Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора. Однієї зарядки може вистачити на цілий місяць.



Електронна книга PocketBook 628 Touch Lux 5 з корпусом в яскравому рубіново-червоному кольорі стане не лише вашим постійним і надійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром. Завдяки своєму неперевершеному дизайну дана модель стала переможцем у щорічній міжнародній нагороді в галузі дизайну Red Dot Award.

Характеристики PocketBook 628 Touch Lux5 Ruby Red

Клас електронної книги З доступом в Інтернет
Розмір екрану 6"
Тип екрану E Ink Carta
Об'ем оперативної пам'яті 512 Мб
Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Мультімедія Словник
Інтерфейси і підключення MicroUSB
Безпроводні підключення Wi-Fi
Формати, які підтримуються TXT
Колір темно-червоний
Акумулятор Li-Ion, 1500 мАч
Розмір 161.3 x 108 x 8 мм
Вага 155 грам