Електросамокат Airbike Comfort (856P)

Код товару: 1119506
Немає в наявності
  • Інформація по AirBike 856P
  • Виробник: AirBike
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Comfort
  • Код виробника: 856P
  • Вага: 22 кг.
  • Габарити: 113x50x20 см.
  • Короткий опис:

    Діаметр коліс - 9", Максимальне навантаження - 100 кг, Максимальна швидкість - 25 км/г, Потужність - 350 Вт, ємність батареї - 2500мАч, Колір - чорний

Опис AirBike Comfort

Якість електросамокатів

AirBike підтверджено Для того щоб отримати декларацію про відповідність потрібно пройти ретельну перевірку і документування всіх якісних характеристик. Купуючи сертифіковану продукцію можна бути впевненим в якості і надійності товару.

Airbike COMFORT - це стильний, надійний, безпечний самокат. Незалежно від того на хорошому покритті або по бездоріжжю, ви будете пересуватися впевнено і комфортно, завдяки високоякісним матеріалам і надійної ергономічній конструкції підвіски. Airbike оснащений системою BMS, яка стежить за станом батареї захищаючи її від перегріву, короткого замикання, перенапруження струмом, перезарядженням або перевантаженням. Електричний самокат оснащений світлодіодним фарою так само є фара на задньому крилі (ножном гальмі).

Передня фара оснащена яскравим світлодіодом, який оптимально освітлює шлях і збільшує видимість в транспортному потоці. Завдяки керованого великим пальцем регулятору прискорення й ручному переднього гальма, а також заднього барабанного гальма електричний самокат Airbike COMFORT передає потужність і контроль у ваші руки. Барабанна система гальмування відрізняється своєю довговічністю і забезпечує чудову гальмування не дивлячись, на вологу і бруд.

Завдяки мотору потужністю 36В / 380Вт ви можете легко зібратися з друзями, поїхати на роботу або просто відправитися в поїздку з максимальною швидкістю до 25 км / год і кутом нахилу до 16%.

Високе розташування дека дозволить з легкістю долати невеликі перешкоди під час їзди.

Airbike COMFORT оснащений акумулятором ємністю 36V / 10A / год, якого вистачає для подолання шляху до 40 км на одному заряді. Дані батареї володіють великим ресурсом і надійністю, навіть після великої кількості циклів заряду / розряду зберігають максимальну енергоємність.

Характеристики AirBike Comfort

Діаметр коліс 9"
Максимальне навантаження 100 кг
Максимальна швидкість 25 км/г
Потужність 350 Вт
Ландшафт асфальт
Ємність батареї 2500мАч
Пробіг від одного заряду 35 км
Вага 18 кг
Колір чорний