Електросамокат AirWheel Z3T 162.8WH Black (6925611221320)

Код товару: 1151956
Немає в наявності
  • Інформація по AirWheel 6925611221320
  • Виробник: AirWheel
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Z3T 162.8WH Black
  • Код виробника: 6925611221320
  • Вага: 11.8 кг.
  • Короткий опис:

    Діаметр коліс - 8", Максимальне навантаження - 100 кг, Максимальна швидкість - 20 км/г, Потужність - 350 Вт, Колір - чорний

Опис AirWheel Z3T 162.8WH Black

Електросамокат AirWheel Z3 — один із найсучасніших і продуманих електросамокатів у світі на сьогодні.

Цей самокат виготовлений із сучасних магнієвих сплавів, стійких до корозії та фізичного впливу. Компактність, забезпечена можливістю багаторазового складання, знімна батарея, можливість під'єднання до смартфона через спеціальний застосунок, 8-дюймові колеса на широких шинах зі спеціальним малюнком протектора — ось головні та виразно унікальні особливості цього самоката.

Чудовий вибір для тих, хто піклується про свою фізичну форму, довкілля й безумовно, про власний сучасний імідж.

Радість від швидкості
Сприймайте світ у русі. Електросамокат AirWheel Z3 відкриє для вас абсолютно нові можливості. Ще більше задоволення від прогулянок містом!

Зручне кермо, яке настроюється
Кермо самоката може бути настроєне на різну висоту залежно від зросту райдера.

Спеціальна конструкція акумулятора
Акумулятор Z3 має захищену конструкцію, що дає змогу користуватися самокатом у будь-яких умовах: і влітку, і восени, і на асфальтовій дорозі та на ґрунтовці.

Легка заміна акумулятора
Вам більше не варто турбуватися про розряджений акумулятор та неможливість подальшої поїздки. Візьміть із собою запасну батарею, і ви зможете замінити її за кілька хвилин без спеціальних навичок та інструментів.

Передові технології та матеріали
Під час створення електросамоката використаний магнієво-алюмінієвий сплав — легкий і міцний матеріал, що застосовується в авіабудуванні.

Складані підніжки
Зручні складні підніжки з міцного пластику, покриті спеціальним матеріалом, що перешкоджає ковзанню, забезпечують стале й комфортне положення райдеру під час руху.

Зручна система складання
AirWheel Z3 має зручну складну конструкцію, що робить самокат більш компактним і зручним для транспортування. Для того, щоб скласти його, вам не знадобляться інструменти.

8-дюймові колеса
Колісні диски Z3 зроблені з магнієвого сплаву й ідеально збалансовані. Це надає самокату максимальну стійкість і рівновагу. Гумові шини мають чітко окреслений малюнок протектора, що забезпечує оптимальне зчеплення з різними типами дорожнього покриття.

Гальмівна система
Зручне гальмо, розташоване на кермі самоката, забезпечує швидке й ефективне гальмування заднім колесом.

Ера розумних технологій
Завдяки спеціальному застосунку для смартфона ви можете отримувати дані про поточну швидкість руху, рівень заряду батареї та виставити обмеження. Крім того, можна побачити місце розташування самоката на цифровій мапі.

Застосунок для смартфона
Зручне та просте настроювання різних параметрів самоката. Встановіть фірмовий застосунок собі на смартфон, з'єднайте його із самокатом через Bluetooth і настройте його так, як вам зручно.

Ергономічна конструкція
В основі електросамоката лежить продумана ергономіка. Під час руху на ньому ви легко можете міняти свою стійку, щоб уникнути втоми.

Автоматичний контролер
Вбудований бортовий контролер аналізує рівень сигналу, що надходить від важеля зміни швидкості й керує прискоренням самоката. Його використання дає змогу самокату рухатися більш плавно та рівномірно. Навіть недосвідченому райдеру буде легко керувати швидкістю руху.

Задні світловідбивачі
Для безпеки райдера електросамокат обладнаний заднім відбивачем, що робить його добре помітним для рухомих ззаду автомобілів.

Амортизаційна система
Амортизаційна система, якою обладнаний самокат, забезпечує райдеру комфорт під час їзди на дорогах навіть із поганою якістю покриття.

Характеристики AirWheel Z3T 162.8WH Black

Виробник AirWheel
Модель Z3T 162.8WH Black
Артикул 6925611221320
Діаметр коліс 8"
Максимальне навантаження 100 кг
Максимальна швидкість 20 км/г
Потужність 350 Вт
Ландшафт асфальт
Акумуляторна батарея 36V/4.5Ah
Вага 11.8 кг
Колір чорний