Електросамокат Cecotec Bongo A Advance Connected CCTC-07028 (8435484070287)

Код товару: 1105758
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-07028
  • Виробник: Cecotec
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: CCTC-07028
  • Вага: 17 кг.

Опис Електросамокат Cecotec Bongo A Advance Connected CCTC-07028 (8435484070287)

Безмежна мобільність
З електричним скутером Bongo Series A Advance Connected ви зможете з комфортом дістатися куди завгодно завдяки знімній системі акумуляторів, яка дає продукту необмежену автономність. Легко переміщайтеся по міських районах і піднімайтеся на пагорби з його величезною силою. Крім того, його безкамерні колеса роблять його повністю безпечним.

У 6 РАЗІВ ШВИДШЕ ХОДЬБИ
Бонго є синонімом свободи і швидкості, тому скутер забезпечить вам максимальну швидкість з кращими характеристиками, дозволяючи вам насолоджуватися мобільністю майбутнього. Ви можете досягти швидкості до 25 км/год і оптимізувати акумулятор, вибравши опцію крейсерської швидкості.

ДОЛАЄ КРУТІ СХИЛИ
Його велика максимальна потужність в 700 Вт робить цей електросамокат вашим найкращим союзником при підйомі на пагорби. Ви можете переміщатися по будь-якого типу міської місцевості, знаючи, що доберетеся до місця призначення, не докладаючи ніяких зусиль.

БЕЗМЕЖНА АВТОНОМІЯ. Змініть батарею і продовжуйте свій шлях.
У щоглі встановлений акумулятор, який можна зняти і перезарядити в будь-якому місці, де є розетка. Крім того, ви можете купити додаткову батарею для її заміни, досягнувши необмеженої автономності, яка досягне від 35 до 70 км і більше.

ДОДАТОК. ВСЕ УПРАВЛІННЯ НА ВАШОМУ СМАРТФОНІ
У цього самоката є додаток для смартфона, який завдяки підключенню Bluetooth пов"язує самокат з мобільним телефоном, з якого можна переглядати різну інформацію і налаштування (наприклад, блокування самоката для запобігання крадіжки, настройка типу гальмування для адаптації до різних ситуацій або подивитися пройдені кілометри).

Безкамерні колеса
Наш асортимент самокатів відрізняється безкамерними колесами із захистом від вибивання. Він включає в себе 8,5-дюймові безкамерні шини, які забезпечують більшу безпеку і зчеплення з дорогою за рахунок більш низького тиску повітря і більший комфорт за рахунок фільтрації більшої кількості вібрацій.

3 РЕЖИМУ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ КАТАННЯ
Bongo Serie A пропонує 3 режиму водіння для будь-яких умов.

Використовуйте режим Eco для безпечного водіння з економією заряду акумулятора, ідеально підходить для тривалих поїздок.
Комфортний режим - ідеальний вибір для досягнення максимальної продуктивності при оптимальному витраті заряду акумулятора. Забезпечує гарні міські характеристики при мінімальних витратах.
У спортивному режимі ви можете досягти максимальної потужності і максимальної швидкості до 25 км/ч. Ідеально підходить для коротких екскурсій.

Потрійна гальмівна система
Він має потрійну екстремально безпечну гальмівну систему, яка поєднує в собі дискові гальма, електричней і заднє ручне гальмо. Розроблений для забезпечення вашої безпеки, ви можете без побоювань гальмувати на будь-який міський поверхні.

СКЛАДНА, ЛЕГКА І КОМПАКТНА КОНСТРУКЦІЯ
Електроскутер Bongo Series A Advance Connected відрізняється складною, компактною і легкою конструкцією, що дозволяє зберігати його де завгодно. Він складається просто і інтуїтивно зрозуміло, до того ж, будучи легким, ви можете забрати його додому або навіть покласти в багажник.

ЗБЕРІГАТИ ДЕ ЗАВГОДНО
Його система Mazinger дозволяє повністю складати цей електросамокат. У нього є складаючи манжети, щоб зменшити простір, тому ви можете зберігати скутер в найтісніших місцях, наприклад в шафці.

БОРТОВИЙ КОМП"ЮТЕР
На передній панелі є світлодіодна панель, що відображає швидкість і акумулятор. Також відзначте можливі проблеми, які можуть виникнути у самоката (наприклад, батарея ось-ось розрядиться), щоб ви могли вирішити їх якомога швидше і в повній мірі насолодитися поїздкою.

Характеристики Електросамокат Cecotec Bongo A Advance Connected CCTC-07028 (8435484070287)

Мощность двигателя 350 Вт
Максимальная скорость 25 км/ч
Материал корпуса алюминий
Диаметр колес 8.5"
Батарея 36V, 7.8Ah
Управление с телефона есть
Наличие амортизатора -
Максимальная нагрузка 120 кг
Время зарядки 5 часов
Bluetooth динамик нет
Наличие пульта нет
Максимальный угол подъема нет данных
Освещение есть
Уровень влаго-пылезащиты нет данных
Запас хода на одном заряде до 45 км
Габариты в рабочем состоянии 1166 х 461 х 1078 мм
Габариты в сложенном состоянии нет данных
Вес 14 кг
Цвет черный с серым