Електровелосипед Xiaomi Himo C2 White

Код товару: 1172610
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Himo C2 White
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Himo C2 White
  • Вага: 22 кг.

Опис Електровелосипед Xiaomi Himo C2 White

Електровелосипед HIMO C20 - кращий вибір сучасного користувача
Представлена модель електровелосипеда відмінно підходить як для поїздок в динамічному місті, так і для спокійних велопрогулянок по тихій місцевості. У електровелосипеді Xiaomi HIMO C20 передбачена наявність всіх необхідних систем і технологій для зручної і тривалої експлуатації цього транспортного засобу, а його ціна залишилася при цьому досить демократичною, що дозволяє придбати такий велосипед кожному раціональному користувачеві.

Сучасність в кожній деталі
Електровелосипед Xiaomi HIMO C20 може порадувати користувача якісним корпусом і стильним дизайном. Спеціальний металевий сплав, колеса 20 "та механізми агрегату дозволяють експлуатувати його максимально тривалий час, а також мінімізувати і приховати механічні пошкодження, які можуть виникнути під час користування. Додатково варто відзначити зручне управління, завдяки якому ви будете почувати себе комфортно навіть на максимально швидкості, яка в Xiaomi HIMO C20 становить 25км/год. Також присутня складна ручка, завдяки якій велосипед стає більш компактним, що дозволяє без проблем транспортувати його навіть на автомобілі. При цьому щоб скласти конструкцію потрібно всього кілька хвилин.

Зручний дисплей
Для того, щоб контролювати стан транспортного засобу, в Xiaomi HIMO C20 є спеціальний блок управління, який оснащений дисплеєм. Це дозволяє відстежувати рівень заряду акумулятора, швидкість руху, пройдену відстань і т.п. На екрані є кнопки, що дозволяють включити/вимкнути апарат, а для продовження періоду експлуатації є захист від вологи класу IPX5.

Особливості моделі Xiaomi HIMO C20
Крім відмінного функціонала, електровелосипед також може похвалитися містким акумулятором, повний час зарядки якого становить 6 годин. При цьому зняти його можна менш ніж за 10 секунд. Потужність двигуна становить 250 Вт, як і в більшості сучасних моделей даної категорії транспорту.

Характеристики Електровелосипед Xiaomi Himo C2 White

Рама сталь
Электродвигатель 250 W
Максимальная скорость 25 км/час
Пробег 80 км
Размер шин 20"
Режимы скоростей 6
Тормоза Shimano IM31
Максимальная нагрузка 100 кг
Батарея 36V, 10AH
Время подзарядки 6 часов
Велосипедные фары есть
Поддержка ОС нет
Дополнительно дисплей, складная ручка
Пол унисекс
Габариты 1470 х 1095 х 610 мм
Вес 21 кг
Цвет белый