Банка Luminarc Club 0.75 л (N1839)

Код товару: 864680
Немає в наявності
  • Інформація по Luminarc N1839
  • Виробник: Luminarc
  • Країна-виробник: Об'єднані Арабські Емірати
  • Модель: Club 0.75 л
  • Код виробника: N1839
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 25x10x10 см.
  • Короткий опис:

    прозорий

Опис Luminarc Club 0.75 л

Посуд Luminarc — легендарний французька посуд, який добре відомий в усьому світі та високо цінується за свою якість. Натхненний сімейними цінностями, Luminarc постійно черпає натхнення в очікуваннях покупців і, вгадуючи їх наперед, завжди готовий запропонувати яскраві ідеї в дусі часу. Дотримуючись актуальних тенденцій сьогодення та навіть майбутнього, дизайнери та інженери Luminarc створюють сучасні, функціональні та оригінальні предмети сервірування.


Luminarc пропонує широкий вибір колекцій посуду, підходячи до цієї важливої теми творчо. Завдяки найширшій різноманітності лінійок посуду, Luminarc допомагає кожному проявити смак і підкреслити свою індивідуальність! Luminarc — це посуд для будь-якого випадку, для будь-якого віку та смаку!


Весь столовий посуд Luminarc і деякі різновиди питного скла виготовлені з високоякісного ударостійкого скла, виготовленого за особливими технологіями плавлення. 
Загартований посуд Luminarc витримує перепади температур до 135 °C, що дає змогу без побоювань використовувати в мікрохвильовій печі харчовий контейнер, який щойно дістали із холодильника.


Абсолютно гладенька поверхня й абсолютна відсутність пор у склі робить посуд Luminarc на 100% гігієнічним та безпечним. Посуд Luminarc розроблений для постійного використання, рисунок не втрачає яскравості, поверхня чудово тримає тепло.


Банка для сипких продуктів Luminarc Club з ударостійкого загартованого скла. Кришка із силіконовим ущільнювачем щільно прилягає до банки, запобігаючи висипанням продуктів, зберігаючи їхній аромат і оберігаючи їх від сторонніх запахів і вологи.


Банку можна мити в посудомийній машині.



Характеристики Luminarc Club 0.75 л

Серія Club
Комплектація Один предмет
Матеріал Ударостійке скло
Матеріал кришки Ударостійке скло
Об'єм, л 0.75
Наявність декору Ні
Можна мити в посудомийній машині Так