Епілятор Braun SE 3420 (SE3420)

Код товару: 910835
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN SE3420
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: SE 3420
  • Код виробника: SE3420
  • Вага: 0.3 кг.

Опис BRAUN SE 3420

Триммер для зони бікіні

У комплектацію епілятора входить спеціальний триммер Braun FG 1100 Pink, для створення інтимних стрижок в зоні бікіні. Його бритвена головка, повернута на 90 градусів щодо приладу, що робить його використання більш комфортним. Звужена робоча область дозволяє, при необхідності, підкоригувати інтимну стрижку.

Система підсвічування SmartLight

Додаткове освітлення ніколи не буде зайвим. Особливо при проведенні делікатної процедури епіляції, коли бажано не залишити на тілі навіть одного-єдиного волоска. Не завжди стандартного освітлення у ванній кімнаті буває достатньо. SmartLight дозволяє чітко виділити оброблювану ділянку, щоб ви могли зосередитися саме на ньому.

Розслабляючий масаж

Для того, щоб звести до мінімуму дискомфорт в ході роботи (не секрет, що епіляція – це далеко не найприємніша косметологічна процедура), епілятор Braun SE 3420 проводить ефективний розслабляючий масаж. Насадка зі спеціальними роликами істотно знижує больові відчуття, рівномірно і м'яко масажуючи і розслабляючи шкіру. Дана насадка ідеально підійде для ділянок з підвищеною чутливістю.

Бездоганна гладкість шкіри

Чи не найголовніша вимога до хорошого епілятора-він повинен залишати шкіру бездоганно гладкою без єдиного волоска. І модель Braun SE 3420, яку ви можете придбати в нашому інтернет-магазині з безкоштовною доставкою по Україні, дійсно дозволяє досягти ідеального результату! Пальчики SoftLift забезпечують м'який підйом волосків, навіть тих, які дуже щільно прилягають до шкіри. Потім комплекс з двадцяти пінцетів швидко і практично без неприємних відчуттів видаляє їх з коренем. Таким чином, вдається гарантувати не тільки якісну епіляцію, але і зберегти досягнутий результат максимально довго (до 4-х тижнів).

Техніка фірми Braun має найвищі показники надійності, зручності використання, ергономіки і технічних характеристик. Це, нарівні, з оптимальною ціновою політикою робить її, безсумнівно, однією з кращих на ринку України, а також інших країн.

Вся продукція Braun сертифікована в Україні, а так само має найвищу якість, підтверджену різними європейськими сертифікатами.

Характеристики BRAUN SE 3420

Тип епілятор
Спосіб епіляції суха
Колір білий + рожевий
Назначение тример
Кількість антиалергенних пінцетів 20
Кількість рівнів швидкості 2
Робота від мережі так
Особливості щітка для чищення