Епілятор Braun SE 810 (SE810)

Код товару: 618298
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN SE810
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SE 810
  • Код виробника: SE810
  • Вага: 0.342 кг.
  • Короткий опис:

    білий

Опис BRAUN SE 810

Один прилад – 2 функції
Епілятор для особи Braun SE 810 Face з'єднує в собі дві функції: точну епіляцію для особи і м'яке, глибоке очищення пір. Ваша шкіра буде мати доглянутий вигляд і просто сяяти красою. Для вибору однієї з процедур вам необхідно лише змінити насадку. Перша насадка – епілятор дозволить вам видалити небажані волоски на обличчі, а за допомогою другої насадки – щіточки ви зможете м'яко виконати глибоку чистку шкіри.

Ніжна і ретельна епіляція
Даний пристрій оснащений ультратонкою головкою з 10 микропинцетами. Процедура займе небагато часу - епілятор Braun Face SE810 виконує 200 выщипывающих рухів в секунду. Під час епіляції пінцети м'яко захоплюють навіть дуже тонкі волоски, видаляючи їх з коренем. Ви переконаєтеся, що використовувати спеціальний пристрій для особи – це набагато зручніше, приємніше і швидше, ніж звичайний пінцет.

Делікатна очищаюча щіточка
В комплекті пристрій має спеціальну щіточку, яка м'якими рухами очищає шкіру від макіяжу і забруднень, при цьому відлущуючи омертвілі клітини. Ефект від чищення за допомогою Braun Face 810 в шість разів вище, ніж при звичайному вмиванні. Щетинки виконують до сотні мікровібрацій в хвилину, ретельно обробляючи кожен клаптик.

Зручність використання
Прилад можна використовувати під час прийняття душу. Корпус пристрою повністю герметичний, тому йому не страшна вода. Перед нанесенням на обличчя зволожуючих лосьйонів або кремів можна очищати шкіру за допомогою спеціальної щіточки. В цілях гігієни кожні три місяці необхідно проводити заміну щіточки. Купити Braun Face SE 810 – це ціна вашої краси і молодості.

Характеристики BRAUN SE 810

Спосіб епіляції суха/волога
Призначення для обличчя
Джерело живлення батарейки
Кількість пінцетів 10
Кількість швидкостей 1
Особливості щітка для чищення
Розміри 3x3x13 см
Вага 0.137 кг
Також шукають домашній
Тип головки нерухома (стаціонарна)
Матеріал покриття пінцетів метал
Насадки щітка
Колір білий