Епілятор Beurer HL 70

Код товару: 952207
Немає в наявності
  • Інформація по BEURER HL 70
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HL 70
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 20x18x7 см.

Опис BEURER HL 70

Шовковиста гладка шкіра. Ніжна шкіра - мрія кожної дівчини, здійснити яку допоможе епілятор Beurer HL 70. Сучасна ергономічна модель зручна в експлуатації, виконана з якісного пластику приємних білого і золотистого відтінків. Модель дозволяє провести догляд за шкірою в будь-який зручний час, незалежно від наявності розетки поруч. Епілятор пропонує незалежну роботу від акумулятора або підключення безпосередньо до мережі.

Функціональні особливості. Епілятор Beurer HL 70 видаляє найтонші волоски, що особливо актуально при постійному використанні, коли вони стають практично непомітними і складно захоплює. Набір насадок для чутливих ділянок дозволяє користуватися пристроєм місце в зоні бікіні і під пахвами і, навіть на таких ніжних зонах немає виражених больових відчуттів під час використання. З епілятором Beurer HL 70 можна вибирати вологий або сухий тип видалення волосся. Регулювання швидкості обертання головок змінюється в залежності від ніжності і сприйнятливості до болю епіліруемой ділянки.

Розширені можливості пошуку моделі. Видалення волосся методом епіляції загрожує неприємними наслідками у вигляді вростання окремих волосин, що загрожує початком запального процесу і естетичним недосконалістю. Епілятор Beurer HL 70 обладнаний інноваційною системою пілінгу, яка повністю виключає ризик вростання волосся. Для попередження проблеми досить обробити шкіру насадкою для пілінгу відразу після процедури видалення волосся.

Приємні дрібниці. Максимально полегшити роботу з пристроєм місце Beurer HL 70 допоможе вбудована діодний підсвічування, яка виручить при слабкому освітленні і не дозволить пропустити жоден волосок.

Характеристики BEURER HL 70

Призначення для пілінгу
Також шукають домашній
Тип епілятор
Спосіб епіляції суха/волога
Колір білий + золотий
Антиалергенна бриюча сітка так
Кількість антиалергенних пінцетів 42
Кількість рівнів швидкості 2
Кількість знімних насадок 4
Насадки бритвенная
Робота від мережі так
Робота від акуммуляторних батарей так
Особливості щітка для чищення