Фотоепілятор Braun PL5154

Код товару: 1441889
Під замовлення
19919 Грн
  • Інформація по BRAUN PL5154
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PL5154
  • Вага: 1.417 кг.
  • Габарити: 29x20x11 см.
  • Короткий опис:

    білий

Опис BRAUN PL5154

Максимальний потенціал

Одна з головних причин покупки фотоепілятора Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL 5154 - бажання нарешті позбавитися неприємних, часто болючих відчуттів при видаленні волосся на тілі. Даний прилад працює зовсім за іншим принципом, просто блокуючи ріст волосся, а не збриваючи або видаляючи його. Саме тому, до речі, вам потрібно буде попередньо зголити волосся за допомогою традиційного верстата. Епілятор автоматично підлаштовується під тон шкіри за допомогою датчика SensoAdapt і повністю сумісний за тоном з 1-5 типами шкіри, може працювати на 10 рівнях інтенсивності, а ресурс лампи складає 400 000 спалахів, що вистачить на дуже довгий термін служби.

Технологія безпечного догляду за тілом

Вбудований датчик збирає інформацію про шкіру на ділянці, що обробляється в даний момент, з періодичністю до 80 разів/сек. та прилад змінює інтенсивність світлового випромінювання відповідним чином. Експерти косметологи визнали технологію SensoAdapt (загальна технологія з Cyden) найбезпечнішою серед IPL-епіляторів, представлених на ринку. Також можна підібрати оптимальний варіант випромінювання "під себе". Змінний режим високої інтенсивності краще використовувати для обробки відносно нечутливих великих ділянок шкіри. У режимі GentleMode фотоепілятор застосовують для обробки обличчя та делікатних зон. Зауважте, що ефект від процедури фотоепіляції проявляється через кілька послідовних сеансів, через два-три тижні і зберігається на тижні і місяці. Індивідуально у кожному конкретному випадку.

Розширена комплектація

Прилад поставляється в комплекті з верстатом для бритв Venus Extra Smooth і додатковою насадкою для точкової епіляції. Як «бонус» ви також отримуєте гарну косметичку для зберігання аксесуарів.

Характеристики BRAUN PL5154

Тип живлення мережа
Ресурс (кількість спалахів) 400 000
Інтенсивність світлового імпульсу (енергія спалахі 6 Дж/см2
Додаткові функції датчик визначення типу шкіри
Площа зони дії 3 см²
Габарити пристрою 18 х 6 х 3 см
Вага 1.25 кг
Колір білий
Насадки для точкового видалення волосся
Особливості ресурс 400 000 спалахів