Епілятор Braun SE 5-505 P

Код товару: 1441882
Під замовлення
2647 Грн
  • Інформація по BRAUN SE 5-505 P
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SE 5-505 P
  • Вага: 0.421 кг.
  • Габарити: 20x18x7 см.
  • Короткий опис:

    фіолетовий

Опис BRAUN SE 5-505 P

Braun Silk epil 5 SE 5-505P - це ефективний та зручний у використанні епілятор, який дає можливість швидко та безболісно видаляти волосся на будь-яких ділянках тіла. Він оснащений 28 пінцетами, які м'яко та ефективно виривають волосся з коренем, забезпечуючи тривалий ефект гладкої шкіри.

Прилад має дві швидкості, що дає можливість вибрати оптимальний режим залежно від товщини волосся та індивідуальної чутливості. У комплект входять спеціальні насадки, які роблять процедуру менш болісною. Насадку з масажними роликами варто використовувати під час процедури початківцям, хто ще не звик до епіляції. А головку, яка забезпечує щільніше прилягання до шкіри, треба користуватися для досвідченіших користувачів, щоб прискорити процедуру.

Braun SE 5 505 має зручну ергономічну ручку, яка забезпечує комфортне утримання у руці. Пристрій оснащений світлодіодним підсвічуванням, яке дає можливість краще бачити ділянку тіла, де ви видаляєте волоски.

Епілятор дуже легкий та компактний, що дає можливість брати його з собою у поїздки та подорожі. Щіточка для очищення головки полегшує догляд за пристроєм.

Епілятор Braun оснащений двома насадками, які дають можливість делікатно та ефективно видалити волосся на будь-яких ділянках тіла. Їх можна використовувати в зоні бікіні, на пахвах та ногах. Насадки мають унікальний дизайн, який забезпечує більш гладке ковзання по шкірі і дає можливість швидше та ефективніше видаляти волосся.

Прилад оснащений 28 збільшеними пінцетами, які дозволяють ефективно виривати волосся з коренем. Завдяки цьому шкіра залишається гладкою, а ефект триває довго. Після процедури волоски не ростуть ще кілька тижнів. Від процедури до процедури швидкість росту волосся зменшуватиметься, як і його товщина. Згодом епіляцію можна проводити раз на місяць або рідше.

Характеристики BRAUN SE 5-505 P

Джерело живлення від мережі
Кількість пінцетів 28
Кількість швидкостей 2
Спосіб епіляції суха
Колір фіолетовий
Призначення для епіляції
Насадки основна насадка для епіляції
Особливості щітка для чищення
Також шукають домашній
Тип головки нерухома (стаціонарна)
Матеріал покриття пінцетів метал