Епілятор Braun SES 5/620

Код товару: 1220968
Під замовлення
2995 Грн
  • Інформація по BRAUN SES 5/620
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SES 5/620
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 26x24x2 см.
  • Короткий опис:

    рожевий

Опис BRAUN SES 5/620

Втомилися від відчуття постійного дискомфорту, яким доводиться платити за бажану гладкість та чистоту шкіри? Тоді просто зараз скористайтеся всіма перевагами сучасних технологій від провідного виробника приладів особистої гігієни. Це просто і справді працює! Компактний епілятор із оновленою головкою на 20 пінцетів та комплектом насадок різного призначення. Зручний, красивий та доступний за ціною Braun SES 5/620 SensoSmart – універсальний комплекс особистої гігієни для вологого чи сухого видалення волосся з тіла!

Ваш портативний косметолог

Технологія MicroGrip Tweezer, що використовується в даній моделі, є одним з унікальних знаків якості фірмової продукції Braun. Блок пінцетів на епілюючій головці був оновлений, і вони стали ще більш чутливими – тепер навіть волоски завдовжки від 0,5 мм (0,02 мм завтовшки) не уникнуть від пінцетів MicroGrip! Прилад працює від вбудованого в пластиковий корпус акумулятора на 2 швидкостях. Двигун та акумулятор захищені від вологи і не втрачають ефективності весь час роботи, до 30 хв. Повторне підзаряджання потребує не більше 60-ти хвилин. Епілятор дуже компактний і поставляється із зручним мішечком для зберігання та транспортування.

Акуратна епіляція

Прилад оснащений спеціальним датчиком SensoSmart для контролю ступеня натискання. Цей нескладний пристрій може виявитися особливо корисним для початківців. При надмірному притисканні епілюючої головки прилад подасть попереджувальний світловий сигнал. Згодом ви навчитеся проводити епіляцію так, що цей сигнал взагалі не з'являтиметься! Точність та акуратність забезпечують насадки: для початківців – делікатний обмежувач, що зменшує неприємні відчуття; насадка-бритва; насадка-триммер та насадка для швидкої епіляції на широких ділянках рук та ніг.

Характеристики BRAUN SES 5/620

Джерело живлення від акумулятора
Кількість пінцетів 28
Кількість швидкостей 2
Спосіб епіляції суха/волога
Колір рожевий
Призначення тример
Насадки тример
Особливості масажні ролики
Також шукають домашній
Тип головки нерухома (стаціонарна)
Матеріал покриття пінцетів метал
Час автономної роботи 30 хв
Час заряджання акумулятора 60 хв
Розміри 12.5 х 4 х 2.5 см
Вага 0.38 кг