Епілятор Braun SES 9/700 (SES9/700)

Код товару: 945300
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN SES9/700
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SES 9/700
  • Код виробника: SES9/700
  • Вага: 0.51 кг.
  • Габарити: 20x18x7 см.
  • Короткий опис:

    фіолетовий

Опис BRAUN SES 9/700

Епілятор BRAUN SES 9/700 (SES9 / 700) робить процедуру епіляції максимально легкою і ефективною. Прилад здійснює суху і вологу епіляцію, при цьому ефект від процедури зберігається протягом чотирьох тижнів. Його ємний акумулятор забезпечує до 50 хвилин роботи, після чого цикл повної зарядки займе приблизно дві години.

Датчик SensoSmart. Існує думка, що епіляція - це болюча процедура. І це дійсно може бути так, якщо невірно використовувати пристрій водою. Справа в тому, що надмірний тиск робочої головки приводить до утворення мікротравм на шкірі і дискомфорту під час епіляції. Щоб уникнути цього, епілятор Braun Silk_epil 9 SES 9/700 оснащений високочутливим датчиком SensoSmart, який в разі сильного тиску на шкіру сповістить про це світловим індикатором.

Підсвічування SmartLight. Гарне освітлення є невід'ємною частиною якісно проведеної процедури епіляції. Щоб кожна ваша епіляція була ефективною, епілятор оснащений підсвічуванням SmartLight: яскравий спрямований промінь світла виділяє оброблювану ділянку шкіри, щоб жоден волосок не вислизнув від вашої уваги.

Робоча головка MicroGrip Tweezer. На робочій голівці епілятора Braun Silk_epil 9 SES 9 / 700располагаются 40 оновлених пінцетів подовженої форми, які захоплюють і видаляють навіть візуально непомітні волоски від 0,02 мм завтовшки і від 0,5 мм довжиною. Процедура видалення волосся епілятором значно ефективніше воскової епіляції.

Ще більше можливостей. Епілятор Braun Silk_epil 9 SES 9/700 має дві робочі швидкості. У звичайному режимі можна швидко і якісно проепіліровать великі ділянки тіла. Якщо ж вам потрібен бездоганний результат, включіть прилад на знижені обороти.

Характеристики BRAUN SES 9/700

Тип головки рухома
Джерело живлення від акумулятора
Кількість пінцетів 40
Кількість швидкостей 2
Матеріал покриття пінцетів метал
Час автономної роботи 50 хв
Час заряджання акумулятора 60 хв
Розміри 13.5x5.5x3.4 см
Вага 0.397 кг
Призначення для тіла
Також шукають домашній
Спосіб епіляції суха/волога
Колір фіолетовий
Насадки насадка для швидкої епіляції
Особливості щітка для чищення