Тример Remington EP7070

Код товару: 916151
Немає в наявності
  • Інформація по Remington EP7070
  • Виробник: Remington
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EP7070
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 6x24x15 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для носа і вух, тип гоління - сухе, система гоління - сіткова, живлення - батарейка, Колір - білий, рожевий

Опис Remington EP7070

Жіноча модель 

Тример Remington EP7070 SMOOTH & SILKY являє собою пристрій, розроблений для застосування жінками. Незважаючи на те, що вони не потребують постійного догляду за шкірою обличчя в такому обсязі як чоловіки, що голяться, варто зауважити, що небажані волоски можуть дати про себе знати. Нехай і не в такій кількості, як у чоловіків, але навіть невеликі прояви волосяного покриву на обличчі можуть стати істотною проблемою. Тому представлений триммер допомагає позбутися від цих волосинок способом епіляції, а також здійснити догляд за шкірою обличчя за допомогою інших, не менш корисних, функцій. 

Пінцетний епілятор 

Для видалення волосся використовують насадку-епілятор. Вона має пінцетну будову, за рахунок чого волоски вищипуються за допомогою 40 маленьких пінцетів. Така кількість захоплюючих інструментів дозволяє провести швидке і результативне позбавлення від волосся, не побоюючись того, що вони можуть стати жорсткішими, що дуже важливо, коли мова йде про обличчя. Завдяки застосуванню такого підходу ви отримуєте чисту шкіру на термін до 6 тижнів. 

Різноманітність насадок 

Крім того, що пристрій має епіляційну насадку, він також забезпечений насадками для гоління і тримминга, масажу, пілінгу. Такі доповнення дозволяють не тільки позбавлятися від волосся, але і здійснювати доглядові процедури за особою. 

Живлення від батарейок 

Як джерело живлення використані батарейки. Відсутність проводу значно спрощує використання триммера і сприяє його маневреності. 

Мокра очистка 

Дуже зручно, що триммер Remington EP7070 SMOOTH & SILKY має функцію мокрого очищення. Така технологія дає можливість промивати насадки під струменем води, не боячись їх пошкодити. Знімна конструкція головки дозволяє зробити це швидко і легко.

Характеристики Remington EP7070

Основні
Тип триммер
Тип епіляції суха
Насадки для брів
масажна насадка
для очищення обличчя
Області застосування
Обличчя підборіддя
верхня губа
лоб
брови
Особливості
Додатково обертання в обидві сторони
Фізичні
Джерело живлення батарейка AA
Колір рожевий
Комплектація Насадки
щіточка для очищення