Епілятор Remington EP7700

Код товару: 941955
Немає в наявності
  • Інформація по Remington EP7700
  • Виробник: Remington
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EP7700
  • Вага: 0.625 кг.
  • Габарити: 9x20x16 см.
  • Короткий опис:

    Эпилятор Remington EP7700 Smooth & Silky

Опис Remington EP7700

Епілятор Smooth & Silky EP7 7-в-1 пропонує вам максимальний особистий догляд, зберігаючи вашу шкіру гладкою з голови до ніг. Цей стильний бездротової епілятор можна використовувати як мокрим, так і сухим, що робить його ідеальним для ванни або душу.

Акумулятор з швидкою зарядкою готовий до роботи в найкоротші терміни і забезпечує до 40 хвилин автономної работи.Помогая вам насолоджуватися чотирма тижнями без волосся, він також забезпечує більш високу продуктивність, завдяки 40 комфортним пінцетам, що видаляє на 60% більше волосків за один прохід.

Прецизійне світло і поворотна головка гарантують, що ви видалите кожен волосся, кожен раз, для неймовірно гладкої шкіри. Щоб допомогти вам зберегти шовковисту шкіру, епілятор EP7 7-in1 поставляється з сімома насадками. Виберіть з Ultimate Contour Cap, Detail Cap для невеликих ділянок, бритвеною головки з гребінцем Bikini або Massage Cap з алое вера для максимально ніжного і комфортного видалення волосся. Отшелушивающая кисть допомагає забезпечити догляд за вашою шкірою, а педикюрная головка допомагає ногам виглядати і відчувати себе гладкими.

Використовуйте вологу або суху епіляцію для максимальної гнучкості. Бездротовий епілятор Smooth & Silky EP7 7-в-1 можна використовувати як в сухому, так і у вологому вигляді відповідно до ваших уподобань. Батарея з тривалим терміном служби заряджається швидко і забезпечує 40 хвилин автономної роботи, тому немає ніякого прагнення досягти досконалості!

І з більш високою продуктивністю, що означає, що на 60% більше волосків віддаляється за один прохід, видалення волосся ще ніколи не було таким простим. Виберіть одну з семи насадок, щоб отримати гладку шовковисту шкіру до самих пальців ніг.

Характеристики Remington EP7700

Спосіб епіляції суха/волога
Призначення для шліфування шкіри стоп
Кількість антиалергенних пінцетів 40
Кількість рівнів швидкості 2
Кількість знімних насадок 7
Насадки массажная насадка
Робота від акуммуляторних батарей так
Також шукають домашній
Тип епілятор
Особливості щітка для чищення
Колір білий+сірий