Епілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL Hair Removal Device White (608638)

Код товару: 1106866
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 608638
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 608638
  • Вага: 0.5 кг.

Опис Епілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL Hair Removal Device White (608638)

Краса без компромісів
З фотоепілятором Xiaomi COSBEAUTY IPL ви назавжди забудете про застарілі методи видалення волосся. Інноваційні технології в індустрії краси дозволять вам за кілька сеансів позбутися небажаного волосся на тілі та обличчі, при цьому ваша шкіра буде виглядати чудово: ніякого подразнення або почервоніння.

Ефективна технологія IPL
Технологія IPL грунтується на точковому впливі світла на корені волосся. Світловий імпульс проникає у волосяний фолікул і руйнує меланін, внаслідок чого волосся на обробленій ділянці перестає рости, стоншується і поступово зникає.

Швидка обробка
Збільшена площа робочого віконця і інтенсивна генерація імпульсу дозволяють обробити навіть такі ділянки, як гомілки, всього за кілька хвилин. Використовуйте режим ковзання, щоб провести швидку і ефективну процедуру без пропущених зон.

Безпечна і ефективна процедура
Для досягнення максимального ефекту від процедури важливо враховувати відтінок шкіри, щоб правильно підібрати силу імпульсу. Фотоепілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL оснащений спеціальним датчиком, який визначає колір шкіри під час проведення процедури і відразу вибирає оптимальну інтенсивність впливу, щоб прискорити процес обробки. Прилад має 5 рівнів потужності, які дозволяють безпечно і ефективно обробляти різні ділянки тіла.

Ідеальна точність на всіх ділянках
Xiaomi COSBEAUTY IPL укомплектований трьома насадками для обробки різних частин тіла. Насадки роблять процедуру більш ефективною і безпечною, враховують чутливість оброблюваних ділянок і регулюють енергію імпульсу. У комплекті передбачені наступні насадки: для тіла, для обличчя, для зони бікіні.

Швидкий ефект
Вже після проведення перших чотирьох процедур ви побачите видимий результат. Шкіра стане гладкою, ріст волосся призупиниться, волосся істончиться і поступово зникне. Для підтримки ефекту рекомендовано періодично проводити фотоепіляцію в залежності від індивідуальних особливостей, але не частіше, ніж зазначено в рекомендації.

Тривала робота
Фотоепілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL розрахований на генерацію 300 000 спалахів. Це високий показник серед аналогічних пристроїв, який гарантує ефективну роботу приладу протягом тривалого періоду.

Відповідність міжнародним стандартам
Фотоепілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL успішно пройшов ряд професійних тестів на відповідність стандартам країн Європи, Японії та США. Його безпека підтверджена міжнародними сертифікатами.

Комфортне використання
Бездротова конструкція дозволяє зручно користуватися пристроєм без прив’язки до розеток. Крім того, під час проведення процедури ви не будете обмежені в рухах. Чіткий і яскравий дисплей допоможе тримати під контролем рівень заряду акумулятора і стежити за робочими параметрами процедури.

Характеристики Епілятор Xiaomi COSBEAUTY IPL Hair Removal Device White (608638)

Количество пинцетов нет
Количество скоростей 1
Тип питания аккумулятор
Бритвенная головка нет
Насадка для чувствительных участков тела есть
Насадка для точечного удаления волос нет
Насадка для удаления волос на лице есть
Насадка для пилинга нет
Массажная насадка нет
Функция "Охлаждение" нет
Функция "Массирование" нет
Влажная эпиляция нет
Плавающая головка нет
Съемная моющаяся головка нет
Подсветка нет
Время работы нет данных
Время зарядки 6 часов
Цвет белый с золотистым