Електронна книга Pocketbook 616 Basic Lux2, Silver (PB616-S-CIS)

Код товару: 921725
Немає в наявності
  • Інформація по PocketBook PB616-S-CIS
  • Виробник: PocketBook
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 616 Basic Lux2, Silver
  • Код виробника: PB616-S-CIS
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 22x13x2 см.
  • Короткий опис:

    6", 1024х758, E Ink Carta, 1 ГГц, 8 Gb, MicroSD (до 32Gb), 256 МB, Перегляд фотографій, Словник, MicroUSB, Нема, сріблястий, 155 грам

Опис PocketBook 616 Basic Lux2, Silver

Електронна книга PocketBook 616 Basic Lux 2 – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за улюбленою справою.



Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть докучати відблиски від сонця, характерні для портативних пристроїв з LCD дисплеями, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг.



Ви можете читати, не заважаючи попутнику в нічному потязі, адже в електронній книзі PocketBook 616 Basic Lux 2 присутнє якісне підсвічування.



Завдяки відображувальним та оптичним властивостям екрану E Ink Carta™, читання електронної книги PocketBook 616 Basic Lux 2 прирівнюється до читання традиційної паперової книги, тому є безпечним для ваших очей.



Шестидюймова електронна книга PocketBook 616 Basic Lux 2 поєднує в собі компактний розмір і зручний для читання формат. З вагою рідера лише 155 г навіть найоб’ємніше книжкове видання не обтяжить ваші руки.



Електронна книга PocketBook 616 Basic Lux 2, підтримуючи 17 книжкових та 4 графічних формати дозволить легко знайти та відкрити необхідну літературу. Завдяки інтегрованим словникам ви зможете читати електронні книги різними мовами. А з внутрішньою пам’яттю 8 Гб та слотом для зовнішніх карт пам’яті до 32 Гб уся ваша омріяна бібліотека з тисячами книжок поміститься у невеличкій кишені.



Зручний інтерфейс допоможе швидко персоналізувати розмір шрифту, масштаб, параметри полів сторінки та багато інших функцій.



Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора. Однієї зарядки може вистачити на цілий місяць.

Електронна книга PocketBook 616 Basic Lux 2 в елегантному сірому дизайні стане не лише вашим постійним і надійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром.

Характеристики PocketBook 616 Basic Lux2, Silver

Клас електронної книги Компактні
Розмір екрану 6", 1024х758
Тип екрану E Ink Carta
Процесор 1 ГГц
Об'ем оперативної пам'яті 256 МB
Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Мультімедія Словник
Інтерфейси і підключення MicroUSB
Безпроводні підключення Нема
Формати, які підтримуються TIFF
Колір сріблястий
Вага 155 грам