Модем D-Link DSL-2750U

Код товару: 408880
Немає в наявності
  • Інформація по D-Link DSL-2750U
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DSL-2750U
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 26x18x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип модема - зовнішній, тип антени - вбудовані, вхідний інтерфейс - ADSL, ADSL2, ADSL2+

Опис D-Link DSL-2750U

DSL-2750U/NRU/C - це універсальний 3G/ADSL/Ethernet-маршрутизатор з Wi-Fi і вбудованим комутатором. Маршрутизатор дозволяє підключатися до мережі Інтернет через мережу 3G GSM за допомогою 3G USB-модема1,2. Крім того, пристрій дозволяє отримати високошвидкісний доступ до мережі Інтернет як за технологією ADSL, так і за технологією Ethernet.

Маршрутизатор оснащений ADSL-портом для підключення до ADSL-лінії і 4 Ethernet-портами для підключення робочих станцій. Завдяки цьому DSL-2750U/NRU/C являє собою економічне рішення для створення дротової мережі і позбавляє від необхідності встановлювати окремий комутатор. Крім того, будь-який Ethernet-порт пристрою можна використовувати для підключення до виділеної Ethernet-лінії. Також маршрутизатор має USB-порт для підключення USB-модема, принтера або USB-накопичувача. DSL-2750U/NRU/C обладнаний бездротовим інтерфейсом стандарту 802.11n * і сумісним з бездротовими пристроями стандарту 802.11b і g. У маршрутизаторі реалізовано безліч функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує кілька стандартів безпеки (WEP, WPA/WPA2), фільтрування підключених пристроїв за MAC-адресою, а також дозволяє використовувати технологію WPS.

Маршрутизатор DSL-2750U/NRU/C оснащений вбудованим міжмережевим екраном. Розширені функції безпеки дозволяють мінімізувати наслідки дій хакерів і запобігають вторгненню у Вашу мережу і доступ до небажаних сайтів для користувачів Вашої локальної мережі.

Для керування та налаштування DSL-2750U/NRU/C використовується простий і зручний вбудований web-інтерфейс (доступний двома мовами - російською та англійською).

1 USB-модем не входить в комплект поставки. Компанія D-Link не гарантує сумісність з усіма USB-модемами. Див. Підтримувані USB-модеми в керівництві користувача на стр. 108.
2 Зверніться до Вашого оператора для отримання інформації про зону покриття послуги та її вартість.
* Максимальна швидкість бездротового з"єднання обмежена чіпсетом до 200 Мбіт/с.

Характеристики D-Link DSL-2750U

Тип модема зовнішній
Інтерфейс USB
Кількість роз'ємів RJ-11 1
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Тип антени вбудовані
Кількість антен 2
Вхідний інтерфейс ADSL2+
Підтримувані протоколи UPnP
Міжмережевий екран фільтрація IP-адрес
Функції кнопка скидання до заводських налаштувань
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Ширина 160 мм
Висота 59 мм
Глибина 120 мм
Вага 240 г