Фен-щітка Babyliss AS960E

Код товару: 1590151
Немає в наявності
  • Інформація по Babyliss AS960E
  • Виробник: Babyliss
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: AS960E
  • Вага: 1.15 кг.
  • Короткий опис:

    Фен-щітка Babyliss AS960E

Опис Фен-щітка Babyliss AS960E

Виняткова ефективність
Фен-щітка Babyliss AS136E - це сучасна фен-щітка, яка дозволить створювати круті зачіски та фантастичні укладки. Вона має 1000 Вт вбудованої потужності, завдяки чому ви зможете легко реалізовувати свої найсміливіші фантазії. Пристрій відмінно підходить жінкам як з довгим волосяним покривом, так і з короткою стрижкою. При цьому інтуїтивно зрозуміле механічне керування дозволить налаштовувати роботу фена легким рухом пальця.

Індивідуальні налаштування
Завдяки 2 швидкісним режимам користувач може самостійно регулювати інтенсивність роботи, що дозволяє досягати ідеальних результатів під час укладання та сушіння волосся. Разом з тим фен обладнаний двома температурними режимами, тому можна легко підібрати потрібну температуру під будь-який тип волосся.

Широкі функціональні можливості
Розробники обладнали Babyliss AS136E спеціальним режимом іонізації, під час якого волосся піддається впливу негативно заряджених іонів. Це дозволяє знизити негативний вплив гарячого повітря практично до нуля. Неможливо обійти стороною і функцію холодного повітря, яка відмінно підійде власницям надчутливого волосся.

Практичний дизайн
Зовнішній вигляд фен-щітки представлений сучасним дизайном, який не тільки радує око, але і робить експлуатацію максимально комфортною. Модель відмінно відчувається в долоні та не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. Завдяки компактним розмірам її зручно транспортувати та зберігати, а шнур довжиною 2,5 метра забезпечить повну свободу дій.

Керамічне покриття
Насадки та всі частини пристрою мають спеціальне керамічне покриття, яке дозволяє мінімізувати негативний вплив високої температури. При цьому кераміка швидко і рівномірно нагрівається, а також плавно ковзає по волосяному покриву, не пошкоджуючи та не пересушуючи його.

Насадки
У комплекті з Babyliss AS136E йде кілька насадок за допомогою яких ви зможете ефективно сушити та завивати волосся, а також надавати йому потрібного обсягу. Це дозволить завжди бути на висоті, створюючи унікальні образи прямо у себе вдома.

Характеристики Фен-щітка Babyliss AS960E

Мощность 1000 Вт
Количество температурных режимов 2
Количество насадок 2
Диаметр щеток 50 мм
Покрытие нагревательного элемента керамика
Ионизация есть
Подача холодного воздуха есть
Дисплей нет
Петля для подвешивания нет
Вращающийся шнур есть
Длина сетевого шнура 2.5 м
Вес 0.35 кг
Цвет золотистый