Випрямляч для волосся Babyliss Pro Elipsis BAB3000EPE

Код товару: 806967
Немає в наявності
  • Інформація по Babyliss Pro BAB3000EPE
  • Виробник: Babyliss Pro
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: BAB3000EPE
  • Вага: 1.4 кг.
  • Короткий опис:

    Випрямляч для волосся Babyliss Pro Elipsis BAB3000EPE

Опис Випрямляч для волосся Babyliss Pro Elipsis BAB3000EPE

Elipsis3000 BAB3000EPE - модель з унікальною формою корпусу з нержавіючої сталі з хромованим покриттям. Новинка є унікальною для професійного інструменту в індустрії краси. Своєю розробкою BaByliss PRO змінює моду і стиль у використанні інструментів для випрямлення волосся.
Перш за все, це корпус - він виготовлений з нержавіючої сталі і має хромоване покриття. Таке рішення забезпечує хороший і плавний перехід між пластинами, а так само дозволяє використовувати пристрій як плойку, за рахунок наявності спеціальних фіксаторів і високій теплопровідності корпусу. Металевий корпус дуже стійкий до ударів і деформацій, а це означає довголітню безпроблемну експлуатацію пристрою. Елементи корпусу так само містять теплостійкий пластик Ryton і силікон, які підвищують безпеку пристрою.
Новинка має і нові пластини розміром 110 x 31 мм із загальною площею випрямлення близько 34 см2. Крім того, пластини мають фірмове металізоване покриття з технологією EP 5.0 TECHNOLOGY, яка має масу переваг в порівнянні з будь-якими існуючими технологіями покриття, що застосовуються в утюжках для волосся. Дана технологія заснована на принципі гальваніки і не містить ніяких додаткових хімічних елементів. Це дозволяє мати пластинам неймовірне ковзання по волоссю, що в свою чергу береже волосся від мікропошкодження. Завдяки системі плаваючих пластин волосся не піддається зайвому тиску, а притискна сила рівномірно розподіляється по всій поверхні пластин.
BAB3000EPE має електронне управління з 5-ю температурними режимами і керамічним нагрівальним елементом, який максимально швидко розподіляє тепло по всій поверхні, а так само забезпечує економію електроенергії за рахунок дуже швидкого нагріву і системи енергозбереження.
Випрямляч Elipsis3000 забезпечений системою іонізації, яка побудована на технології IonMultiplier. Це активна технологія генерування негативних іонів, завдяки чому випрямляч зробить волосся більш слухняним і м’яким. Знімаючи статику з волосся, негативні іони так само сприяють здоровому зовнішньому вигляду і збереженню природної вологи в волосяному волокні.

Характеристики Випрямляч для волосся Babyliss Pro Elipsis BAB3000EPE

Дисплей / Индикация температуры есть
Дополнительные насадки -
Плавающие пластины есть
Регулирование температуры есть
Защита от перегрева отсутствует
Холодный обдув отсутствует
Вращение насадки отсутствует
Питание сеть
Чехол нет
Держатель нет
Перчатка / Термоковрик коврик
Тип выпрямитель для волос
Мощность 55 Вт
Количество температурных режимов 5
Рабочая температура 150-230°C
Время нагрева 60 сек
Ширина пластин 31 мм
Покрытие пластин металл
Ионизация есть
Подача пара нет
Автоотключение нет
Петля для подвешивания нет
Вращающийся шнур есть
Длина шнура 2.7 м
Цвет серый