Вирівнювач для волосся Babyliss ST241E

Код товару: 1560661
Під замовлення
1268 Грн
  • Інформація по Babyliss ST241E
  • Виробник: Babyliss
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST241E
  • Короткий опис:

    Призначення - побутовий, потужність - н. д., тип управління - механічне, час нагріву - 30 сек, матеріал пластин - керамічні пластини, функції - автовимкнення, довжина шнура - 1.8 м, вага - 0.3 кг, чорний

Опис Babyliss ST241E

Дайте волю фантазії

Сучасний стайлер Babyliss ST241Е подбає, щоб ваш зовнішній вигляд був завжди бездоганний. Він дозволить ефективно вирівнювати волосся, а також створювати дивовижні локони, причому як вертикальні, так і горизонтальні. Пристрій нагрівається за 30 секунд і має зручне механічне керування, тому його експлуатація викличе у вас лише позитивні емоції.

Температурні режими

Розробники обладнали стайлер 2 температурними режимами, завдяки яким користувач може легким рухом пальця вибрати потрібну температуру в діапазоні від 200 до 230 градусів. Це дозволить ефективно працювати з будь-яким типом волосся, навіть із надчутливим.

Практичність та елегантність

Бездоганна форма, глибокий колір, строгі лінії все це викликає приємні емоції при кожному погляді. Завдяки ергономічній ручці та невеликій вазі стайлер чудово відчувається в долоні та не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. Неможливо оминути і компактні розміри, які зроблять зберігання та транспортування пристрою максимально комфортними.

Керамічні пластини

Babyliss ST241Е отримав досить великі плаваючі пластини з керамічним покриттям. Вони швидко досягають потрібної температури і плавно ковзають по волоссю, не пошкоджуючи його. При цьому температура рівномірно розподіляється поверхнею пластин, що дозволяє уникнути перегріву окремих пасм.

Характеристики Babyliss ST241E

Призначення побутовий
Зачіски для гладкої зачіски
Потужність н. д.
Тип управління механічне
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 200 - 230 °С
Кількість температурних режимів 2
Час нагріву 30 сек
Матеріал пластин керамічні пластини
Особливості шнур, що обертається
Функції автовимкнення
Живлення дротове
Довжина шнура 1.8 м
Вага 0.3 кг
Колір чорний
Розмір 28.5 х 8 х 2.9 см