Фен Ga.Ma IQ Perfetto (PH6060)

Код товару: 993218
Немає в наявності
  • Інформація по Ga.Ma PH6060
  • Виробник: Ga.Ma
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: PH6060
  • Вага: 0.3 кг.

Опис Фен Ga.Ma IQ Perfetto (PH6060)

GAMA Professional з гордістю представляє революційний професійний фен - iQ Perfetto (PH6060). Ультралегкий, компактний революційний фен з мінімалістичним дизайном відкриває нову еру у виробництві професійних фенів для волосся. GAMA iQ Perfetto - це той фен, про який завжди мріяв будь-який перукар або стиліст. Володіючи новітніми технологічними рішеннями, новий фен функціональний і витривалий.
У моделі PH6060 застосовується безщітковий мотор з технологією Long Life і турбіною нового типу. Мотор має електронну систему управління, а його термін служби в 3 рази більше, в порівнянні з класичними професійними моторами. Потужність нагрівального елементу складає 2000 Вт, яка в поєднанні з направленим повітряним потоком, дозволить Вам застосовувати фен в будь-якому напрямку - чоловічі стрижки, жіночі стрижки та укладки. Турбіна мотора на швидкості 110 000 об/хв забезпечує чудову продуктивність і потужний спрямований повітряний потік. Рух потоку повітря влаштовано за принципом Вентурі, забезпечуючи великі результати без необхідності збільшувати потужність.
Технологія Oxy Active забезпечить безпечну сушку фарбованого волосся - вона діє як потужна антибактеріальна, герметизуюче вплив на кутикулу волосся для більшої стійкості кольору. Технологія Auto-Clean обертає турбіну двигуна в протилежному напрямку, що дозволяє проводити глибоке очищення фільтра шляхом видалення будь-яких частинок, що залишилися на фільтрі. Таким чином, фен сам себе очищає і Вам не потрібно переживати про очищення фільтра.
Модель iQ Perfetto PH6060 оснащена електронним управлінням. Кнопки перемикання режимів роботи мають світлодіодні індикатори, щоб відобразити вибраний режим роботи. Всього користувачеві доступно 12 режимів роботи фена. 3 режими швидкості, 4 режиму температури, включаючи холодний обдув з окремою кнопкою, роблять цей фен універсальним в застосуванні. У моделі реалізована функція запам’ятовування останніх налаштувань, а так само функція блокування кнопок від випадкового зміни.
У комплекті:
Фен
Інструкція
Насадка-дифузор (діаметр 130 мм)
Насадка-концентратор 95 x 5 мм
Насадка-концентратор 65 x 7 мм

Характеристики Фен Ga.Ma IQ Perfetto (PH6060)

Тип обычный
Мощность 2000 Вт
Количество скоростей 3
Количество температурных режимов 4
Диффузор есть
Ионизация нет
Подача холодного воздуха есть
Дисплей нет
Петля для подвешивания нет
Вращающийся шнур нет
Длина сетевого шнура 3 м
Вес 0.282 кг
Цвет серый